Kezdőlap Szentesi VK Három győzelemmel kezdtünk…

Három győzelemmel kezdtünk…

138


🤽‍♂️👏🥳

Megkezdődött a bajnoki szezon fiú utánpótlásunk számára az A2-es bajnokság Keleti csoportjában. Az 1️⃣. fordulóban három magabiztos sikert arattak csapataink. #szépvoltfiúk

Ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 17–4 (3–0, 6–1, 2–2, 6–1)
Legrand Szentes: Inokai-Tóth M. – Kiss Z., Gila, Molnár B. 4, Papp 2, Szűcs E. 2, Busi 2. Csere: Szűcs P. (kapus), Varga Á. 1, Melkuhn 2, Király 1, Kovács A. 1, Czirok Cs. 1, Fábián 1. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 4/1.
Ötméteresből: 4/3, ill. 2/1.
Kipontozódott: Vigh, Hoványi, Mihalics (mindhárman a Polo ASC-ből)
Somogyi Balázs: – Örültem annak, hogy ilyen sok gólt szereztünk, remélem ez kellő önbizalmat ad a folytatásra. Annak is örültem, hogy mindenkinek sok játékidőt tudtam adni és mindenki élt a kapott lehetőséggel.

Serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 29–3 (6–2, 7–0, 9–0, 7–1)
Legrand Szentes: Szűcs P. – Czirok Cs. 3, Mogyorósi 2, Király 4, Horváth Á., Joó 5, Tajnai 3. Csere: Cselőtei (kapus), Vida-Szűcs D. 1, Ternai 4, Kiss-Rácz 3, Nagy P., Berezvai, Deák 4. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 1/1, ill. 5/2.
Ötméteresből: 3/3, ill. 1/1.
Somogyi Balázs: – Az osztályozóval ellentétben, most láttam, hogy sokkal felszabadultabban játszottak a fiúk, ennek eredményeként szép gólokat lőttünk és magabiztosan nyertünk.

Gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 35–1 (6–0, 9–0, 9–0, 11–1)
Legrand Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 5, Fölk 2, Molnár F. 7, Vida-Szűcs M. 2, Bihari 2, Fejes 5. Csere: Mészáros, Horgos 5, Czirok B. 1, Inokai Tóth P. 1, Sarkadi-Szabó, Hoffmann 4, Sztanó 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 1/1, ill. 3/0.
Ötméteresből: 5/3, ill. -.
Horváth Tamás: – Az előző idény alsóházi tabellájának vége felé végzett a Polo, amely ellenünk is rengeteg fiatal játékossal állt fel. Óriási különbség volt a két fél között, emiatt az eredménnyel nem is szabad foglalkozni. A következő fordulóban már egy sokkal keményebb meccs vár ránk Miskolcon. A lefújást követően próbáltam visszafogni a fiúkat az eufóriából, mert ennél sokkal küzdelmesebb mérkőzéseink lesznek a szezon során. Ami viszont nagyon tetszett a harmincöt lőtt gól mellett, hogy csak egyet kaptunk, mert ez azt jelenti, hogy a vízilabdáról szólt a meccs. Nem kizárólag a gólszerzés járt a fejekben, senki sem feledkezett meg a védekezésről sem.

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes




Forrás