Kezdőlap Hírek Hírek A szeretet „tényleg” mindent elfogad…

A szeretet „tényleg” mindent elfogad…

Szentes Város Gondozási Központja 17. alkalommal szervezte meg „ … a szeretet mindent elfogad…” című rendezvényét, a Fogyatékkal Élők Térségi Találkozóját.

A szervezők évről évre más-más programokat találnak ki, így idén sportolás és mozgás várta a résztvevőket a volt kalandpark területén. Délelőtt itt teljesítették az akadálypályákat, majd a szomszédos Üdülőközpontban zárták a napot.

Ez a találkozó nagyszerű lehetőséget kínál a fogyatékkal élő embereknek az egészséges életmód kialakítására, a testmozgás élvezetére, valamint a versenyszellem kibontakoztatására. Emellett segítenek a fogyatékkal élő embereknek abban is, hogy megtapasztalják a közösségi összetartozást és támogatást.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester megnyitó gondolatai után kifejtette, hogy a társadalomnak több lehetőséget kell teremteni a fogyatékkal élő emberek számára az aktív részvételre és az egyenlőségre.

– Minden ilyen találkozó más és különleges lehet, és sokféle élményt és történetet hozhat magával.

– Fontos, hogy az ilyen eseményekre minél több ember figyelmet fordítson, és támogassa a fogyatékkal élők sportolását a teljesítményük elismerésével és a sport iránti szenvedélyük támogatásával.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version