KezdƑlap Szentesi VK E.ON fĂ©rfi OB I.: legyƑztĂŒk a KSI-t idegenben


E.ON fĂ©rfi OB I.: legyƑztĂŒk a KSI-t idegenben



đŸ‘đŸ„ł

ElsƑ pontjainkat szereztĂŒk meg az E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 3. fordulĂłjĂĄban. A Metalcom Szentes 10–8-ra nyert a KSI vendĂ©gekĂ©nt. #szĂ©pvoltfiĂșk A 4. körben jövƑ szombaton 18 ĂłrĂĄtĂłl a KaposvĂĄrt fogadjuk a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban. #hajrĂĄSzentes

KSI 🆚 Metalcom Szentes 8–10 (3–1, 3–3, 0–4, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, Komjådi Béla Sportuszoda. Vezette: Kovåcs Cs. T., Rubos.
KSI: Fejes – SzƑke 3, Balogh 3, Mezei, Bede 1, Iriczfalvi, Irmes. Csere: Niklász 1, Mihov, Pocsai, Benedek M., Nagy Z., Cseh A. VezetƑedzƑ: Horváth János.
Metalcom Szentes: KovĂĄcs B. – Pethe, Asanin, BozĂł, SzatmĂĄri 2, Biros B. 1, HajdĂș 2. Csere: Magyar 2, VĂ©kony, Csorba 2, Vismeg B. 1, KĂŒrti-SzabĂł M. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Gól – emberelƑnybƑl: 5/2, ill. 5/3.
ÖtmĂ©teresbƑl: 3/3, ill. -.
KipontozĂłdott: Irmes.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – GratulĂĄlok a KSI-nek, mert több olyan periĂłdusa is volt a mĂ©rkƑzĂ©snek, amikor kĂ©t gĂłllal elƑrĂ©bb jĂĄrt nĂĄlunk. A harmadik negyedben tudtuk ĂĄtvenni a vezetĂ©st, majd a negyedikben biztosĂ­tottuk be a gyƑzelmĂŒnket. Nagyon meredek mĂ©rkƑzĂ©st jĂĄtszottunk, a KSI pedig jĂłl vĂ­zilabdĂĄzott. PasszĂ­van tĂĄmadtunk, a meccs elejĂ©n pedig tĂșlzottan kinyĂ­lt a vĂ©delmĂŒnk, ebbƑl kaptuk a gĂłlokat. MegbeszĂ©ltĂŒk, hogy a hazaiak M-zĂłnĂĄja ellen mikĂ©nt kell jĂĄtszani, de hiĂĄnyzott az agresszivitĂĄs a tĂĄmadĂĄsainkbĂłl. Kellett egy pici szerencse is a sikerĂŒnkhöz, de örĂŒlök neki nagyon, mert ƑrĂŒlt nehezen jött meg.

Összefoglaló:

✍ Az elsƑ olyan mĂ©rkƑzĂ©s vĂĄrt rĂĄnk ma a fƑvĂĄrosban dĂ©lidƑben, amely reĂĄlis gyƑzelmi esĂ©llyel jĂĄrt. HĂĄrom perc jĂĄtĂ©k utĂĄn a KSI szerezte meg a vezetĂ©st bĂŒntetƑbƑl, de ĂĄltalĂĄnossĂĄgban elmondhatĂł, hogy a hazaiak indĂ­tottĂĄk jobban a talĂĄlkozĂłt. Ezt tĂĄmasztotta alĂĄ, hogy nyolc minutum utĂĄn 3–1-re vezettek.

Vismeg labdaszerzĂ©se utĂĄn Magyar akciĂłgĂłljĂĄval indult a mĂĄsodik negyed, amelyben bĂĄr 4–4-nĂ©l utolĂ©rtĂŒk a hazaiakat, a nagyszĂŒnetben mĂ©gis Ƒk vezettek tovĂĄbbra is, rĂĄadĂĄsul kettƑvel, 6–4-re.

A harmadik negyed hozta meg az ĂĄttörĂ©st szentesi szempontbĂłl. JobbĂĄ vĂĄlt a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk, miközben tĂĄmadĂĄsban is javultunk. Ennek eredmĂ©nyekĂ©nt nem kaptunk gĂłlt, mĂ­g nĂ©gyet is sikerĂŒlt lƑni HajdĂș (2), SzatmĂĄri Ă©s Csorba rĂ©vĂ©n, Ă­gy mĂ­nusz kettƑbƑl plusz kettƑ lett.

A zĂĄrĂł nyolc percet 8–6-os Metalcom-vezetĂ©srƑl kezdtĂŒk. Az elsƑ tĂĄmadĂĄsok egyik oldalon sem zĂĄrultak sikerrel, majd tƑlĂŒnk Csorba Ă©rtĂ©kesĂ­tett egy emberelƑnyt, aminek köszönhetƑen elƑször mutatott a mĂ©rkƑzĂ©sen elƑször hĂĄromgĂłlos kĂŒlönbsĂ©get az eredmĂ©nyjelzƑ. A javunkra, 9–6! VillĂĄmgyorsan jött a KSI vĂĄlasza, de ennĂ©l közelebb mĂĄr nem tudott hozzĂĄnk közel kerĂŒlni egy gĂłlvĂĄltĂĄst követƑen.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #ksi #szentes #budapest #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version