Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I.: legyőztük a KSI-t idegenben…

E.ON férfi OB I.: legyőztük a KSI-t idegenben…

210


👏🥳

Első pontjainkat szereztük meg az E.ON férfi vízilabda OB I. 3. fordulójában. A Metalcom Szentes 10–8-ra nyert a KSI vendégeként. #szépvoltfiúk A 4. körben jövő szombaton 18 órától a Kaposvárt fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. #hajráSzentes

KSI 🆚 Metalcom Szentes 8–10 (3–1, 3–3, 0–4, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Kovács Cs. T., Rubos.
KSI: Fejes – Szőke 3, Balogh 3, Mezei, Bede 1, Iriczfalvi, Irmes. Csere: Niklász 1, Mihov, Pocsai, Benedek M., Nagy Z., Cseh A. Vezetőedző: Horváth János.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Pethe, Asanin, Bozó, Szatmári 2, Biros B. 1, Hajdú 2. Csere: Magyar 2, Vékony, Csorba 2, Vismeg B. 1, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 5/3.
Ötméteresből: 3/3, ill. -.
Kipontozódott: Irmes.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Gratulálok a KSI-nek, mert több olyan periódusa is volt a mérkőzésnek, amikor két góllal előrébb járt nálunk. A harmadik negyedben tudtuk átvenni a vezetést, majd a negyedikben biztosítottuk be a győzelmünket. Nagyon meredek mérkőzést játszottunk, a KSI pedig jól vízilabdázott. Passzívan támadtunk, a meccs elején pedig túlzottan kinyílt a védelmünk, ebből kaptuk a gólokat. Megbeszéltük, hogy a hazaiak M-zónája ellen miként kell játszani, de hiányzott az agresszivitás a támadásainkból. Kellett egy pici szerencse is a sikerünkhöz, de örülök neki nagyon, mert őrült nehezen jött meg.

Összefoglaló:

✍️ Az első olyan mérkőzés várt ránk ma a fővárosban délidőben, amely reális győzelmi eséllyel járt. Három perc játék után a KSI szerezte meg a vezetést büntetőből, de általánosságban elmondható, hogy a hazaiak indították jobban a találkozót. Ezt támasztotta alá, hogy nyolc minutum után 3–1-re vezettek.

Vismeg labdaszerzése után Magyar akciógóljával indult a második negyed, amelyben bár 4–4-nél utolértük a hazaiakat, a nagyszünetben mégis ők vezettek továbbra is, ráadásul kettővel, 6–4-re.

A harmadik negyed hozta meg az áttörést szentesi szempontból. Jobbá vált a védekezésünk, miközben támadásban is javultunk. Ennek eredményeként nem kaptunk gólt, míg négyet is sikerült lőni Hajdú (2), Szatmári és Csorba révén, így mínusz kettőből plusz kettő lett.

A záró nyolc percet 8–6-os Metalcom-vezetésről kezdtük. Az első támadások egyik oldalon sem zárultak sikerrel, majd tőlünk Csorba értékesített egy emberelőnyt, aminek köszönhetően először mutatott a mérkőzésen először háromgólos különbséget az eredményjelző. A javunkra, 9–6! Villámgyorsan jött a KSI válasza, de ennél közelebb már nem tudott hozzánk közel kerülni egy gólváltást követően.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #ksi #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás