Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I.: rangadóval folytatjuk…

E.ON férfi OB I.: rangadóval folytatjuk…

200


🤽‍♂️🔥

A harmadik forduló küzdelmeivel folytatódik az E.ON férfi vízilabda OB I., amelyben ⏰ szombaton 11.30-ra rangadóra utazunk a Budapestre. A Komjádi Béla Sportuszodában a KSI vendégei leszünk. #hajráSzentes

Az augusztusi ünnepi hétvégén hazai környezetben győzelemmel kezdtünk itthon a Pécs ellen, majd a három olimpiai bajnokkal felálló Vasassal és az erősebb játékoskerettel rendelkező Szolnokkal is jó mérkőzést játszottunk. Finomhangolást követően szeptemberben már túl vagyunk két bajnoki meccsen is. Az előző idény két döntősével, az OSC-vel és a címvédő Ferencvárossal találkoztunk. Az újbudaiak ellen itthon kifejezetten jól szerepeltünk, de a zöld-fehérekkel szembeni találkozón is hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk.

Holnap viszont jön az első olyan bajnoki a Metalcom Szentes számára, amelyen reális esély mutatkozhat a három pont megszerzésére. Az elmúlt idényben nagy csatát vívtunk a KSI-vel az osztályozós helyért. Itthon kikaptunk tőlük 11-9-re, míg idegenben legyőztük őket 12-11-re.

A nyár folyamán tovább fiatalodott az amúgy sem idős KSI-keret. Nagy Ákos a Ferencvárosba, Szalai Péter az OSC-be, Danka Benedek a Szegedbe, Szépfalvi Gergely pedig a Honvédba igazolt. Helyettük fiatalok kerültek Horváth János keretébe többek mellett Szőke Benedek, Csite Loránd, Cseh Alex és Balogh Mátyás személyében. Érkezett viszont hozzájuk egy tapasztalt klasszis is, mivel az olimpiai bronzérmes és Európa-bajnok Mezei Tamás a Vasasból a KSI-be tette át székhelyét.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #ksi #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix




Forrás