Kezdőlap Hírek Hírek Ön választ, mi segítünk pályázat eredménye…

Ön választ, mi segítünk pályázat eredménye…

230

Több millió forint elosztásáról dönthettek nemrég a Tesco vásárlói az áruházakban leadott szavazataikkal a 13. alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” pályázati programban. Több mint 2 millió voks érkezett 161 közösségépítő kezdeményezésre, melyek megvalósítását a Tesco összesen 41 millió forinttal támogatja. A Tesco Global Zrt. a szavazatok számának függvényében 57 körzetben egyenként 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá környezetszépítő, oktatási és képesség-fejlesztési, illetve egészséges életmódra ösztönző projektek kivitelezéséhez – mondta Nagy Szilvi áruházvezető a mai ünnepélyes átadón a szentesi Tesco áruházban.

A programban a vásárlók döntik el, hogy saját környékükön mely programok megvalósítását támogassa az áruházlánc.

Jó hír, hogy vásárlók negyede a nyári időszak ellenére aktívan részt vett a támogatások elosztásáról döntő szavazásban, így még több zseton gyűlt össze az üzletekben, mint az előző fordulóban. Ebből is látszik, hogy a környéken lakók mindenhol szívükön viselik a helyi közösségek életét, amelynek fejlesztéséhez ismét hozzájárulhat egy kicsit az áruházlánc.

Harmadik helyen végzett így 100.000 forint támogatásban részesült a Csongrádi Óvodák Igazgatósága Bercsényi utcai „Kincskereső” tagóvoda-Közlekedés gyermekszemmel-Óvodai KRESZ park létesítése programja.

Második lett a szavazásban a szentesi Szent Anna Utcai Óvodásokért Alapítvány-Fedett gyermekkerékpár-tároló kialakítása projekt, így ők 200 ezer forint támogatásban részesültek.

Első lett a Fatima Ház Alapítvány-Szentesi árnyékolt játszóterek kialakítása terve, amely 400 ezer forint támogatásból játszóterek napvitorlával való felszerelését kívánja megvalósítani.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, hogy gratulál minden pályázónak, de a legnagyobb örömmel az tölti el, hogy egy civil szervezet városi játszóterek fejlesztésére pályázott.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás