Kezdőlap Szentesi VK Pörgős hétvégénk lesz ismét…

Pörgős hétvégénk lesz ismét…

230


🤽🤽‍♂️

Ezen a hétvégén sem unatkozunk. Három fronton is érdekeltek leszünk, ugyanis a férficsapatunk bajnokit játszik, a női együttesünk a Duna-ligában tart főpróbát a jövő hét végi BENU Magyar Kupa-selejtezőre, míg a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában mától vasárnapig rendezzük meg a Yordo Kupát. #hajráSzentes

Köszönjük a Yordo támogatását, amelynek köszönhetően leány utánpótlás tornának adunk otthont ezen a hétvégén. Három korosztályban rendezünk mérkőzéseket, az eredményhirdetést vasárnap 13 órakor tartjuk.

Yordo Kupa, 2007-es serdülő korosztály, A csoport: Szentesi VK, Eger, BVSC, III. ker. TVE, Polo SC, Szeged. 2009-es gyermek I. korosztály, B csoport: Szentesi VK, Eger, Zenta (szerb), Győr. 2011-es gyermek III. korosztály, C csoport: Szentesi VK, Hódmezővásárhely, Polo SC, Dunaújváros, Szeged, Dél-keleti tehetséggondozó csapat.

A szombati mérkőzéseket követően a Yordo Kupa összes résztvevőjére számítunk, a kötetlen program főszereplője a zene és a játék lesz.

Megkezdődik a Duna-liga új idénye is ezen a hétvégén. Női felnőttcsapatunk, a Valdor Szentes négy mérkőzést játszik a szerbiai Óbecsén.

Duna-liga, péntek, 20.30: Valdor Szentes–Spandau. Szombat, 11.30: Vojvodina–Valdor Szentes. 20.30: VK Spartak–Valdor Szentes. Vasárnap, 11.30: Red Star–Valdor Szentes.

Szerdán hazai medencében kezdtünk az E.ON férfi OB I.-ben az OSC ellen. Ma egy újabb nehéz meccs vár ránk, 20 órától a címvédő Ferencváros vendége lesz a Metalcom Szentes.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #yordo #szentes #metalcomszentes #valdor #dunaliga #tippmix




Forrás