Kezdőlap Hírek Hírek Miért éppen a Zsoldos? – Papp Sára, HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum...

Miért éppen a Zsoldos? – Papp Sára, HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tized…

201


Miért éppen a Zsoldos? – Papp Sára, HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tizedikes tanulója

Nagyon nehezen indultam el a pályaválasztással kapcsolatban. De egy szakma mindig is érdekelt engem, mégpedig a fodrászat. Kicsi koromban nagy álmom volt, hogy egyszer én is fodrász lehessek. Úgy gondoltam, hogy ezzel a szakmával könnyedén el tudok majd helyezkedni, vagy önálló vállalkozást is tudok majd indítani, ha szeretném.

Sok iskolát és azok lehetőségeit néztem meg a pályaválasztás idején, így találtam rá a Zsoldosra. Utánaolvastam az interneten és nagyon megtetszett ez az iskola. Ami a legjobban felkeltette az érdeklődésemet, hogy az iskola honlapján és Facebook oldalán a fodrász tanulók sikereiről rendszeresen beszámoltak a tanárok és a diákok. Úgy éreztem, hogy ha ebben az iskolában fogok tanulni, akkor én is hasonló szép versenyeredményeket fogok majd elérni. Úgy gondoltam, hogy ebben az iskolában a tanárok maximálisan odateszik magukat, és megpróbálják a diákokból a legtöbbet kihozni, hogy jó szakemberekké váljanak. A sok országos helyezés garanciát jelentett számomra, hogy a szakmai oktatás magas színvonalú a Zsoldosban, ezért választottam a Szépészet ágazatot, azon belül a Fodrász technikus szakmát.

A sikeres felvételi után alig vártam a szeptemberi kezdést, de persze az első hetek nem voltak a legkönnyebbek: új iskola, osztály, tanárok, azaz minden új és szokatlan volt. Természetesen az osztály még nem volt összeszokott társaság az elején, mert még nem ismertük egymást. Ahogy telt az idő, egyre jobban megtaláltuk a közös hangot, egyre jobban összecsiszolódtunk. Úgy érzem, hogy szuper osztályom lett, mert mindenki szeret mindenkit. Örülök, hogy velük együtt tanulhatok. A pedagógusok remekül végzik a munkájukat, és ezért is szeretek ide járni.

Bátran ajánlom iskolámat, a Zsoldost, mert itt valóra válthatod az álmaidat! Remek az oktatás és a közösség is nagyszerű.
Jelentkezz te is a Zsoldosba!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29




Forrás