Kezdőlap Szentesi VK Máris folytatjuk…

Máris folytatjuk…

209


🤽‍♂️

Szerda után pénteken is vízbe ugrik férficsapatunk. Az OB I. 2. fordulójában ⏰ holnap 20 órától a címvédő Ferencváros vendégei leszünk.#hajráSzentes

Mi az OSC-től szenvedtünk 15–7-es vereséget tegnap az első körben, a zöld-fehérek viszont győzelemmel rajtoltak a KSI-vel szemben, 17–11-re nyertek.

Mondhatni nagy volt a jövés-menés a Fradinál a nyáron, hiszen többek mellett edzőváltás is történt náluk. Varga Zsolt főállású szövetségi kapitány lett, így Nyéki Balázs lett a csapat vezetőedzője.

Továbberősödött a címvédő kerete, hiszen a Novi Beogradtól leigazolták a szerb olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Dusan Mandicsot. Rajta kívül az olasz világbajnok Edoardo di Somma a Bresciától, míg a friss juniorvilágbajnok Nagy Ákos a KSI-től ment hozzájuk.

Ami a távozóikat illeti, Vadovics Viktor a Honvédba, Nemanja Ubovics a Vuliagmenibe,Sipos Bence és Varga Bendegúz pedig a Miskolcba igazolt. Böröczky Marcell pedig Szolnokra került kölcsönbe.

Ami pedig minket illet, ezen a mérkőzésen még nem számíthat szakmai stábunk Biros Barnabásra, aki kétmeccses eltiltását tölti.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #ferencváros #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás