Kezdőlap Szentesi VK Koncentráltan játszottunk…

Koncentráltan játszottunk…

203


🤽‍♂️

Az eredmény ellenére elégedett lehetünk a bajnoki szezonnyitón mutatott játékunkkal és hozzáállásunkkal, ⏰ pénteken 20 órától a címvédő Ferencváros vendégeként folytatjuk szereplésünket az E.ON férfi vízilabda OB I. 2️⃣. fordulójában. #hajráSzentes

Metalcom Szentes 🆚 OSC 7–15 (2–6, 2–2, 1–3, 2–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., 1. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Fodor, Ádám F.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Asanin 1, Bozó 3, Vékony 1, Szatmári 2, Csorba, Hajdú. Csere: Pethe, Magyar, Vismeg B., Kürti-Szabó M, Makán R. Vezetőedző: Komlósi Péter.
OSC: Bisztritsányi – Vigvári Vi. 2, Baksa B. 1, Tóth M. 1, Salamon 1, Rossi 1, Hárai 1. Csere: Gaszt 2, Szalai 2, Várnai 1, ten Broek 3, Kondor. Vezetőedző: Varga Dániel.
Gól – emberelőnyből: 14/2, ill. 8/7.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Gratulálok az OSC-nek, profi csapat benyomását keltették. Az első negyeden érződött, hogy ők egy BL-hétvégéről érkeztek Szentesre. Az egész mérkőzés során hiányoltam a blokkjainkat, akadtak helyezkedési problémáink. Az eredmény ellenére nagyon meg szeretném dicsérni a csapatomat, mert amit kértem tőlük, koncentrációt, taktikai alapdolgokat és a hajtást, azokat megkaptam. Még a negyedik negyedben is olyan tekinteteket láttam, hogy küzdenek, játszani akarnak, és az erejük végéig mentek. Volt egy hiányzónk, tehát még erősödni fogunk. Összességében elégedett vagyok a látottakkal a különbség ellenére is.

Összefoglaló:

✍️ Jó hangulatú mérkőzést játszottunk az OSC-vel a szezonnyitón. Köszönjük, hogy ennyien kijöttetek, várunk benneteket szeptember 30-án a Kaposvár elleni rangadón is.

Szakmai stábunk Biros Barnabásra nem számíthatott egy kétmeccses eltiltás miatt, leghamarabb jövő szombaton a KSI otthonában ugorhat medencébe tétmeccsen.

Dominánsan kezdte a mérkőzést az OSC, amely első négy támadását egyaránt gólra váltotta. A mi első találatunkat csapatkapitányunk, Szatmári Kristóf jegyezte ötméteresből. Az első negyed után 2–6 állt az eredményjelzőn.

Szép gólokat lőve folytattuk a második negyedet. Bozó előbb mindenki fölé nőtt a kapu előtt és behúzta a labdát a hálóba, majd védővel a nyakán csavarta be a labdát centerből. Vékony Ákos is szépségdíjas találatot jegyzett, miközben a védekezésünk is javult, így a nagyszünetben 8–4-re vezetett az OSC.

A harmadik negyedben négy percre befagyott az eredményjelző. Innen viszont nem mi, hanem a vendégek tudtak ellépni, növelték a különbéget. Az utolsó negyed 11–5-ről indult, amelyben a fiatalok közül Kürti-Szabó Máté és Makán Róbert is lehetőséget kapott trénerünktől.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix




Forrás