Kezdőlap Szentesi VK Vége a nyárnak, kezdődik a férfi OB I….

Vége a nyárnak, kezdődik a férfi OB I….

180


🌅🤽‍♂️

Véget ért a nyári felkészülési időszak, holnap jön az első idei bajnoki mérkőzése férficsapatunknak. Szeptemberben négy találkozó vár ránk. 🔴🔵 A Metalcom Szentes szerdán ⏰ 19 órától az előző szezon ezüstérmesét, az 🆚 OSC-t látja vendégül a 📌 Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. #hajráSzentes

Jön az első bajnoki. Az augusztusi ünnepi hétvégén már bemutatkozhattunk hazai környezetben tétmérkőzésen, hiszen mi voltunk a BENU Magyar Kupa kvalifikáció C csoportjának rendezői. Jól sikerült a debütálásunk, nagy csatában legyőztük a Pécset. Az OB I.-es nyitányon a pontvadászat egyik legjobb csapata, az OSC érkezik Szentesre.

Ami a Genesys OSC Újbudát illeti, a nyáron több kulcsjátékos is távozott a játékoskeretéből. A két friss világbajnok, Manhercz Krisztián és Angyal Dániel a francia Marseille-be igazolt, míg Bundschuch Erik és Csacsovszky Erik a BVSC-ben, Burián Gergely, Dala Döme és Lévai Márton – utóbbi szintén vb-aranyérmes – a Vasasban folytatja a pályafutását.

Az érkezők oldala sem üres az OSC-nél. Leigazolták a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a fiát, Simone Rossit. Baksa Benedek és Grieszbacher Márk Egerből, Gaszt Roland Pécsről érkezett Újbudára, míg Lars Ten Broek a Polar Bears csapatát, Szalai Péter pedig a KSI-t hagyta ott Varga Dániel vezetőedző hívószavára.

Szeptember során négy bajnoki mérkőzés vár férficsapatunkra. Szerdai bemutatkozásunkat követően pénteken már a címvédő Ferencváros vendégei leszünk 20 órától. Jövő szombaton is idegenben ugrunk medencébe, az előző szezon utolsó helyezettjének, a KSI-nek az otthonában. A hónap utolsó mérkőzésén szeptember 30-án a Kaposvár érkezik Szentesre.

Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás