Kezdőlap Hírek Ismét TÉRFESZTIVÁL…

Ismét TÉRFESZTIVÁL…

1111

2023. szeptember 22-23-án rendezi meg Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ a szentesi Térfesztivált, Bor- és Pálinka ünnepet.

Szentes városa 2005-ben nyerte el az Európa Tanács BECSÜLET ZÁSZLAJÁT a nemzetközi kapcsolatokban való aktív szerepvállalása, az európai egység erősítése, az emberek és a civil szervezetek között létrejött közvetlen kapcsolatok elismeréseként. Az európai díszzászló ünnepélyes átadása tiszteletére Térfesztivált rendeztek a Kossuth téren.

2023 szeptember végén újra érdemes kilátogatni a Térfesztivál programjaira, mert az egész család megtalálja a számára megfelelő szórakozást.

Bár a plakátról lemaradt, de minden program INGYENES!

Szeptember 22-én Bor- és Pálinka Ünneppel indul a Kossuth téren a Térfesztivál. Ezen a napon 20 órától a nagyszínpadon fellép A Nyughatatlan csapat, majd 21 órától a Phlox tűzzsonglőrök hajtogatják a lángcsóvákat. „Forrai Disco 50” 21.30-tól Jubileumi retro diszkó az idén 50 éves Forrai Disco-val. Tér-buli a 70-es, 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel.

23-án a Megyeháza udvarán tekinthetjük meg a II. Autó-Motor-Kerékpár Fesztivált. 16 órától a kisszínpadon Fresco Bello zászlóforgató és zászló dobáló csoport lép fel. 17 órakor a mazsoretteké a színpad (Dalma Dance SE), majd 18 órától Borok, dalok, bábok előadást láthatjuk. 19.30 órakor a KeepOn Moving táncbemutató zárja a kisszínpad programját. 20 órakor Charlie Band nagykoncert kezdődik a nagyszínpadon (INGYENES), majd 22 órakor a Diamond Exclusive Partyzenekar zárja az idei térfesztet.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17


Forrás