Kezdőlap Szentesi VK Biztató jeleket mutattunk a Vasas ellen…

Biztató jeleket mutattunk a Vasas ellen…

157


🤽‍♂️

Nagyjából 1️⃣5️⃣ óra telt el és máris újabb, kemény mérkőzést játszottunk a 🇭🇺🏆 BENU Magyar Kupában, itthon. A világklasszisokkal felálló Vasas 12–6-ra legyőzött bennünket, de a hibák ellenére is biztató játékot mutattunk a jövőre nézve. #hajráSzentes

Vasas 🆚 Metalcom Szentes 12–6 (3–1, 2–0, 4–3, 3–2)
Férfi vízilabda, BENU Magyar Kupa, 2. forduló. Szentes, 80 néző. Vezette: Vogel, Duray.
Vasas: Mizsei – Rasovics 1, Dedovics 2, Gábor L. 2, Burián 3, Konarik 1, Batizi. Csere: Rangyelovics, Sélley Rauscher, Dala, Ragács, Bedő 1, Zerinváry 2. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Pethe, Asanin 2, Magyar 1, Csorba, Vismeg B. 1, Hajdú. Csere: Pászti (kapus), Bozó, Vékony, Szatmári 1, Biros, Kürti-Szabó M. 1, Makán R. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 8/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Gratulálok a Vasasnak, nagyon jó csapat, ez ellenünk és a Szolnok ellen is jól látszódott. Az ilyen mérkőzésekből rengeteget tanulhatunk, jó egy ilyen ellenféllel játszani. Végig magabiztosan vezettek, nem volt kérdés, ki lesz a győztes. Sok hibával vízilabdáztunk, de sok olyan dolgot láttam a vízben, aminek örülök és a jövőre nézve bizakodásra ad okot. Bőven van min javítanunk, de elégedett voltam a hozzáállással, sok gyakorolt dolgot már láttam a játékunkban. Nyolc új játékosunk van, még formálódunk, de nagyon hasznos találkozót játszottunk az angyalföldiekkel a gólkülönbség ellenére is.

Összefoglaló:

✍️ Olykor borult égbolt alatt, de strandidőben játszottuk le második kupamérkőzésünket is a szentesi nyitott medencében. A korai hétvégi időpont ellenére is szép számmal eljöttek bennünket buzdítani, miközben a vendégek kezdőcsapatában három olimpiai bajnok közül kettő, Sztrahinja Rasovics és Nikola Dedovics is ott volt, míg Szava Rangyelovics csereként kapott lehetőséget.

Burián révén a vendégek rögtön első támadásukat gólra váltották egy ötméteresből. Gyorsan válaszoltunk emberelőnyből Dmitro Asanin szép megoldásának köszönhetően, ezt követően viszont áthatolhatatlannak mutatkozott a vendégek védelme. Szerencsére a miénk is jól állta a sarat, így nyolc perc játékot követően 3–1 állt az eredményjelzőn.

A második negyed gólparádét nem, csak két Vasas-találatot hozott emberelőnyből, illetve centerből, így a nagyszünetben 5–1-re vezettek az angyalföldiek.

A harmadik és a negyedik negyedben sem maradtunk szép megoldások nélkül. Fiataljaink is szerepet kaptak, Pászti Benedek több védést is bemutatott a kapuban, míg Kürti-Szabó Máté nagy gólt lőtt, de Makán Róbert is értékes játékpercekkel és tapasztalatokkal gazdagodott. Mindkét játékrészben egy-egy góllal bizonyult jobbnak, így összességében hatgólos különbség alakult ki a végére.

⏰ Ma még egy mérkőzés vár csapatunkra, 16 órától a Szolnok ellen ugrunk vízbe utolsó találkozónkon a napon.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vasas #szentes #benu #magyarkupa #tippmix




Forrás