Kezdőlap Szentesi VK 5⃣ játékost igazolt férficsapatunk #hajráSzentes…

5⃣ játékost igazolt férficsapatunk #hajráSzentes…

204


5️⃣ játékost igazolt férficsapatunk #hajráSzentes

A BENU Magyar Kupa kvalifikációjával holnap délután elrajtol a férfi vízilabdaszezon, így lerántottuk a leplet a Metalcom Szentes érkezőiről, illetve céljairól. 🤽‍♂️ Öten érkeztek és nyolcan távoztak, valamint három tehetséges, ifjúsági korú játékos is teljes értékű tagja lesz felnőttkeretünknek.

✅ Érkezőink: Vékony Ákos Szegedről, Magyar Márton Egerből, Szatmári Kristóf Kaposvárról, Csorba Tamás Pécsről és Asanin Dmitro az Invictusból.

❌ Távozóink: Kardos Gergely, Hegedűs Bence, Fülöp Bence, Tapasztó Szilviusz, Uros Vasics, Ivan Gusarov.

Visszavonult: Chilkó Márton és Mátyók Norbert.

🆙 Az ifjúsági csapatból felkerült: Pászti Benedek, Makán Róbert és Tóth Bence.

– Miután sok minden megváltozott a klub életében, egy izgalmas szezon vár ránk. Egy olyan szakmai munkát szeretnénk elvégezni, amely értéket teremt és segít a játékosainknak jobb emberré válni. A nevelés az elsődleges ambíciónk, olyan fiatalokat próbáltunk idehozni, akik még nem kész játékosok, de hisznek a fejlődésükben. Bár felnőttszinten nem szokás célokat megfogalmazni, de ilyen mértékű változásokat követően reális céllá érhet a tizedik hely elérése a bajnokságban – fogalmazott szakmai igazgatónk, Kis Gábor.

🤽‍♂️🏋️‍♂️😎 Férficsapatunk nagyjából másfél hónapja kezdte el a felkészülést a rá váró feladatokra. Ebben az időszakban az erőnlét fejlesztése, a taktika összerakása és a játékoskohézió kialakítása játszotta a főszerepet.

– A csapatépítés nem egy másfél hónapos feladat, ennek megfelelően ott tartunk, ahol más csapatok is. Jelentősen megfiatalodott a keretünk, amely biztató játékot mutatott az eddigi edzőmeccseken. Jó szellemiségű, rutinos játékosok érkeztek hozzánk. Bár a kupaszereplés már itt van a nyakunkon, a bajnoki kezdésig még egy hónapunk van, ameddig bőven fejlődni fog még a társaság. A nyári munkát elvégeztük, igazán viszont a téttel író mérkőzések kovácsolhatják össze a csapatot. Ami a kupameccseket illeti, kiderülhet, hol tartunk a munkában a többiekhez képest. Hazai közönség előtt egy nagy múltú medencében vízilabdázhatunk a Pécs, a Vasas és a Szolnok ellen, ezeket a találkozókat pedig már videózni is tudjuk majd, ami segít a hiányosságok kijavításán – mondta szezonnyitó sajtótájékoztatónkon Komlósi Péter, férficsapatunk vezetőedzője.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vízilabda #BENU #magyarkupa #tippmix








Forrás