Kezdőlap Szentesi VK Megnyerte a Békésút Kupát gyermekcsapatunk…

Megnyerte a Békésút Kupát gyermekcsapatunk…

276


👏

Hat csapat részvételével rendezték meg a Békésút Kupát Békéscsabán, amelyet a Szentesi Vízilabda Klub gyermekcsapata nyert meg, miután az összes meccsén győzött. A torna legjobb kapusának csapatunkból Kiss-Papp Józsefet választották meg. #szépvoltfiúk

– Azért volt fontos számunkra ez a torna, mert a szeptemberi osztályozón azzal az YBL-lel találkozunk, amely szintén részt vett ezen a kupán. Szerettük volna őket látni, a meccsen pedig végig vezetve, hat góllal legyőztük őket. Ebből viszont nem indulhatunk ki az osztályozót illetően, addig még van két kupameccsünk a Kecskeméttel és a Szolnokkal – mondta gyermekcsapatunk vezetőedzője, Horváth Tamás.

Trénerünk hozzátette, a mérkőzéseket kemény edzésekből érkezve gyakorlásnak használtuk fel. A játékunk egyelőre még hektikus, mert egy-egy mérkőzésen nagyon jól működtünk, de akadt olyan találkozó is, amelyen a dekoncentráltságból fakadóan sokat hibáztunk és ennek köszönhetően csak szorosabb meccsen győztünk.

A torna végeredménye: 1. Szentesi VK, 2. Swietelsky Békéscsaba, 3. Ybl, 4. Kecskeméti Sportiskola, 5. Ceglédi VSE, 6. Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület Debrecen.

📸 Csabai Csirkefogók

#szentesivízilabdaklub #vízilabda #szentes #utánpótlás #hajráSzentes




Forrás