Embert várunk a vasra!


đŸȘ– A Magyar HonvĂ©dsĂ©g legmodernebb, Nato-kompatibilis high-tech eszközökre törtĂ©nƑ ĂĄtfegyverzĂ©se egy szemeink elƑtt megvalĂłsulĂł folyamat. Ma pedig egy Ășjabb mĂ©rföldkƑhöz Ă©rkeztĂŒnk, hiszen egy ĂŒtƑkĂ©pes hadsereg elengedhetetlen rĂ©sze a csĂșcstechnolĂłgia mellett a megfelelƑ szakmai kompetenciĂĄkkal rendelkezƑ szemĂ©lyi ĂĄllomĂĄny is! – mondta el beszĂ©dĂ©ben Szalay-Bobrovniczky KristĂłf honvĂ©delmi miniszter, a ma dĂ©lelƑtt Szentesen tartott honvĂ©dsĂ©gi nyĂ­lt nappal egybekötött sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłn.

đŸŸ€ A februĂĄrban elindĂ­tott „És Te kĂ©szen ĂĄllsz?” kampĂĄnyunk ajĂĄnlati fĂĄzisĂĄba Ă©rtĂŒnk, s minden tettre kĂ©sz fiatalhoz szĂłlunk, aki kihĂ­vĂĄsokat keres Ă©s egy 175 Ă©ves katonai mĂșltat Ă©s hagyomĂĄnyokat magĂĄĂ©nak tudhatĂł összetartĂł közössĂ©g rĂ©szĂ©vĂ© szeretne vĂĄlni – tette hozzĂĄ a honvĂ©delmi miniszter, aki egy rendhagyĂł lehetƑsĂ©get jelentett be.

đŸŸ€ Az MH Kinizsi PĂĄl 30. PĂĄncĂ©lozott GyalogdandĂĄr lövĂ©sz katonĂĄkat vĂĄr a HiĂșz tĂ­pusĂș pĂĄncĂ©lozott harcjĂĄrmƱvel ellĂĄtott lövĂ©sz zĂĄszlĂłaljĂĄba: Lynx vezetƑket, toronylövĂ©szeket Ă©s lövĂ©sz katonĂĄkat.

â˜đŸŒ S mivel mindez kiemelt feladatot jelent, ezĂ©rt kiemelt illetmĂ©ny is tĂĄrsul hozzĂĄ, a belĂ©pƑ ƑrvezetƑi kezdƑ illetmĂ©ny havi bruttĂł 737 ezer forint, a 25 Ă©v alattiak szĂĄmĂĄra ez akĂĄr nettĂł 600 ezer forint is lehet. Az egĂ©sz zĂĄszlĂłaljnak erre a szintre emelkedik az illetmĂ©nye, Ășjaknak Ă©s rĂ©gieknek egyarĂĄnt, mindezzel arĂĄnyosan.

âœđŸ» A belĂ©pĂ©s folyamata is nagymĂ©rtĂ©kben leegyszerƱsödik, aki szeretne csatlakozni, az a đŸ‘‰đŸ» https://iranyasereg.hu/lynx/ oldalon megteheti, ezt követƑen HĂłdmezƑvĂĄsĂĄrhelyen, a Kinizsi dandĂĄrnĂĄl kell majd megjelennie 2023. szeptember 11-Ă©n nĂ©gy szemĂ©lyi dokumentummal egyĂŒtt.

đŸŸ€ A helyszĂ­nen egy egĂ©szsĂ©gĂŒgyi vizsgĂĄlat vĂĄr mĂ©g rĂĄ Ă©s itt tud majd szerzƑdĂ©st is kötni, 3 Ă©ves idƑtartamra.A kikĂ©pzĂ©s pedig szinte azonnal, szintĂ©n a dandĂĄrnĂĄl, HĂłdmezƑvĂĄsĂĄrhelyen kezdetĂ©t is veszi.

đŸ«Ą Te kĂ©szen ĂĄllsz, hogy csatlakozz?

đŸ‘‰đŸ» https://iranyasereg.hu/lynx/

đŸ“· KertĂ©sz LĂĄszlĂł/ honvedelem.hu








ForrĂĄs

Exit mobile version