Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Embert várunk a vasra!…

Embert várunk a vasra!…

87

🪖 A Magyar Honvédség legmodernebb, Nato-kompatibilis high-tech eszközökre történő átfegyverzése egy szemeink előtt megvalósuló folyamat. Ma pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen egy ütőképes hadsereg elengedhetetlen része a csúcstechnológia mellett a megfelelő szakmai kompetenciákkal rendelkező személyi állomány is! – mondta el beszédében Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, a ma délelőtt Szentesen tartott honvédségi nyílt nappal egybekötött sajtótájékoztatón.

🟤 A februárban elindított „És Te készen állsz?” kampányunk ajánlati fázisába értünk, s minden tettre kész fiatalhoz szólunk, aki kihívásokat keres és egy 175 éves katonai múltat és hagyományokat magáénak tudható összetartó közösség részévé szeretne válni – tette hozzá a honvédelmi miniszter, aki egy rendhagyó lehetőséget jelentett be.

🟤 Az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár lövész katonákat vár a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel ellátott lövész zászlóaljába: Lynx vezetőket, toronylövészeket és lövész katonákat.

☝🏼 S mivel mindez kiemelt feladatot jelent, ezért kiemelt illetmény is társul hozzá, a belépő őrvezetői kezdő illetmény havi bruttó 737 ezer forint, a 25 év alattiak számára ez akár nettó 600 ezer forint is lehet. Az egész zászlóaljnak erre a szintre emelkedik az illetménye, újaknak és régieknek egyaránt, mindezzel arányosan.

✍🏻 A belépés folyamata is nagymértékben leegyszerűsödik, aki szeretne csatlakozni, az a 👉🏻 https://iranyasereg.hu/lynx/ oldalon megteheti, ezt követően Hódmezővásárhelyen, a Kinizsi dandárnál kell majd megjelennie 2023. szeptember 11-én négy személyi dokumentummal együtt.

🟤 A helyszínen egy egészségügyi vizsgálat vár még rá és itt tud majd szerződést is kötni, 3 éves időtartamra.A kiképzés pedig szinte azonnal, szintén a dandárnál, Hódmezővásárhelyen kezdetét is veszi.

🫡 Te készen állsz, hogy csatlakozz?

👉🏻 https://iranyasereg.hu/lynx/

📷 Kertész László/ honvedelem.hu








Forrás