KezdƑlap Szentesi VK Itthon folytatjuk a rájátszást


Itthon folytatjuk a rájátszást



đŸ€œ

ZĂĄrjuk a hosszĂș hĂ©tvĂ©gĂ©t egy szentesi gyƑzelemmel a nƑi vĂ­zilabda OB I. rĂĄjĂĄtszĂĄsĂĄban. ⏰ Holnap 18 ĂłrĂĄtĂłl a GyƑrt lĂĄtjuk vendĂ©gĂŒl az 5–8. helyĂ©rt rendezett pĂĄrharc elsƑ mĂ©rkƑzĂ©sĂ©n. #hajrĂĄSzentes

31 nap utĂĄn jĂĄtszik ismĂ©t tĂ©tmĂ©rkƑzĂ©st a nƑi csapatunk a bajnoksĂĄgban hĂ©tfƑn este. Matajsz MĂĄrk felnƑttcsapata utoljĂĄra mĂĄrcius 31-Ă©n Egerben ugrott medencĂ©be az elƑdöntƑbe jutĂĄsĂ©rt, amit sajnos elvesztettĂŒnk.

Holnap a GyƑr lesz az ellenfelĂŒnk. Az 5–8. helyĂ©rt rendezett elsƑ pĂĄrharcot itthon kezdjĂŒk 18 Ăłrakor. A Magyar VĂ­zilabda-szövetsĂ©g (MVLSZ) versenykiĂ­rĂĄsa szerint a pĂĄrharc az egyik fĂ©l mĂĄsodik gyƑzelmĂ©ig tart. A mĂĄsodik mĂ©rkƑzĂ©st GyƑrben csĂŒtörtökön 12.30-kor jĂĄtsszuk, a harmadik mĂ©rkƑzĂ©st – amennyiben szĂŒksĂ©g lesz rĂĄ – pĂ©nteken 17 ĂłrĂĄtĂłl Szentesen a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban.

Az 5–8. helyĂ©rt folyĂł pĂĄrharc mĂĄsik pĂĄrharcĂĄban a BVSC Ă©s a III. kerĂŒleti TVE Ă©rdekelt. Ɛk kedden 18.30-kor a BVSC otthonĂĄban kezdenek, csĂŒtörtökön a KerĂŒlet uszodĂĄjĂĄban folytatjĂĄk, amennyiben szĂŒksĂ©ges, pĂ©nteken este a BVSC-nĂ©l fejezƑdik be a pĂĄrharc.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #gyƑr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmic




ForrĂĄs

Exit mobile version