Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Több, mint 5⃣0⃣0⃣0⃣-en, kicsik és nagyok, fiatalok é…

Több, mint 5⃣0⃣0⃣0⃣-en, kicsik és nagyok, fiatalok é…


Több, mint 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek látogattak el a laktanyába a Műszakiak Napja regionális toborzó napra, azért, hogy velünk ünnepeljék a fegyvernemi napot, illetve, hogy betekinthessenek a műszaki katonák mindennapi életébe.
A Műszakiak Napja, amelyet immár 13. éve együtt tartjuk a Rendőrség Napjával, egy ünnepélyes ezredsorakozóval kezdődött, ahol beszédet mondott Antal László dandártábornok, HVK Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnöke, majd Dr. Harkai István rendőr ezredes, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr főkapitányhelyettes és végül Csurgó Attila ezredes ezredparancsnok szólt a megjelentekhez. A sorakozó elismerések átadásával folytatódott és díszmenettel zárult.
A műszaki katonákra emlékezve ünnepélyes keretek között felavatásra került a Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Bajtársi Egyesület által adományozott emlékoszlop is, amely a Damjanich laktanyában kapott helyet.
Azonban nem csak hivatalos programokból állt a Műszakiak és Rendőrség napja. A kapunyitást követően a látogatók „birtokba” vehették a laktanyát. Izgalmas és érdekes programokkal készültünk minden korosztály számára. Felsorolni is sok lenne a programlehetőségeket… , de a fotók visszaadják azt, amiben a hozzánk látogatóknak volt részük.
Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek és ellátogattatok hozzánk!
Találkozunk jövőre!

📷 Janó Miklós tőrm.








Forrás

Exit mobile version