KezdƑlap Szentesi VK Kardos Gergely: nagy kƑ esett le rólunk


Kardos Gergely: nagy kƑ esett le rólunk



đŸ€œâ€â™‚ïž

RĂ©gĂłta vĂĄrtunk mĂĄr egy ilyen gyƑzelemre, mint amilyet Szegeden arattunk. đŸ„łKapusunk, Kardos Gergely emlĂ©kezett vissza a mĂ©rkƑzĂ©sre, miközben mĂĄr az utolsĂł alapszakasz-mĂ©rkƑzĂ©sĂŒnkrƑl is szĂłt ejtettĂŒnk. ⏰ Holnap 18 ĂłrĂĄtĂłl az UVSE-t fogadjuk zĂĄrĂĄskĂ©nt. #hajrĂĄSzentes

– ElkĂ©pesztƑen fontos hĂĄrom pontot gyƱjtöttĂŒnk be a 7–6-os szegedi sikerĂŒnkkel. Hogyan Ă©lted meg ezt a mĂ©rkƑzĂ©st?
– RĂ©gĂłta vĂĄrtunk mĂĄr egy ilyen visszacsatolĂĄsra, hogy van Ă©rtelme a munkĂĄnknak. Ez a gyƑzelem egy hosszabb folyamat rĂ©sze. Rosszul kezdtĂŒk a szezont, volt egy nĂ©gy-öthĂłnapos lemaradĂĄsunk. HosszĂș folyamat volt, mire összeĂĄlltunk KomlĂłsi PĂ©ter irĂĄnyĂ­tĂĄsa alatt. Ezzel a gyƑzelemmel azon tĂșl, hogy a bennmaradĂĄsĂ©rt jĂĄtszottunk, maga a siker tĂ©nye is nagyon felemelƑ volt szĂĄmunkra.

– Mindössze hat gĂłlt kaptunk. A vĂ©dekezĂ©sĂŒnk volt a gyƑzelem kulcsa?
– MindenkĂ©ppen, de nem is a vĂ©dekezĂ©st emelnĂ©m ki, hanem az egymĂĄsĂ©rt valĂł kĂŒzdĂ©st, az akaratunkat. JĂłl vĂ©dekeztĂŒnk, nekem is jĂłl ment a kapuban, de a kulcs az volt, ahogy kĂŒzdöttĂŒnk egymĂĄsĂ©rt Ă©s a csapatĂ©rt.

– Tizenhat lövĂ©sbƑl tĂ­zet hĂĄrĂ­tottĂĄl. KĂ©szĂŒltĂ©l kĂŒlön a szegedi jĂĄtĂ©kosokra?
– Többekkel jĂĄtszottam mĂĄr egyĂŒtt, illetve emlĂ©kszem, kinek melyik a kedvenc lövĂ©se. KĂŒlön nem videĂłztam, de volt egy elkĂ©pzelĂ©s a fejemben mindenkirƑl, hogy hova lƑhet. A szituĂĄciĂłkat ĂĄtvettem, illetve hogy az adott taktikĂĄba mi vĂĄrhat rĂĄm.

– A fontos gyƑzelem utĂĄn felszabadult jĂĄtĂ©kkal vĂĄrhatjĂĄtok az UVSE elleni utolsĂł alapszakasz-mĂ©rkƑzĂ©st. Milyen talĂĄlkozĂłra szĂĄmĂ­tasz?
– Biztosan szoros mĂ©rkƑzĂ©s lesz, ha ugyanolyan elszĂĄntsĂĄggal ugrunk vĂ­zbe, mint ahogyan Szegeden, akkor akĂĄr egy picit nyugodtabb vĂ©gjĂĄtĂ©kot is produkĂĄlhatunk. MĂĄr Miskolcon is szerezhettĂŒnk volna pontot vagy pontokat, de jobb kĂ©sƑbb, mint soha. Magunknak is bizonyĂ­tottunk ezzel a gyƑzelemmel, nagy kƑ esett le rĂłlunk ezzel.

– Mit ĂŒzensz a szurkolĂłknak?
– Azt, hogy jöjjenek minĂ©l többen az UVSE elleni mĂ©rkƑzĂ©sre, mert mindenkĂ©ppen gyƑzelemmel szeretnĂ©nk meghĂĄlĂĄlni az egĂ©szĂ©ves bizalmukat Ă©s buzdĂ­tĂĄsukat.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #uvse #szeged #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version