KezdƑlap Szentesi VK A nemzet aranyai – közös mozizĂĄsra hĂ­vjuk utĂĄnpĂłtlĂĄs csapatainkat


A nemzet aranyai – közös mozizĂĄsra hĂ­vjuk utĂĄnpĂłtlĂĄs csapatainkat



đŸ€œâ€â™‚ïž A nemzet aranyai – 🎬 közös mozizĂĄsra hĂ­vjuk utĂĄnpĂłtlĂĄs csapatainkat đŸ“œïž

â€ïžđŸ’™ A Szentesi VĂ­zilabda Klub közös mozizĂĄsra hĂ­vja utĂĄnpĂłtlĂĄs csapatait đŸ—“ïž ĂĄprilis 24-Ă©n, hĂ©tfƑn, ⏰ 14.30-ra Szentesen, az Ɛze Lajos FilmszĂ­nhĂĄzba, a Klub Ășj szakmai vezetƑjĂ©vel, Kis GĂĄbor olimpiai bajnokkal!

GĂĄbor is szerepelƑje a mĂĄr nagyon vĂĄrt „A nemzet aranyai” c. filmnek, amely az 1997-2008-as vĂ­zilabdĂĄs aranykorrĂłl szĂłl, Ă­gy a gyerekek testközelbƑl is lĂĄthatjĂĄk, Ă©rezhetik, milyen nagy dolog, amit vĂ©ghezvittek a NAGYOK, Ă©s hogy egy közĂŒlĂŒk mostantĂłl itt dolgozik velĂŒk, Ă©rtĂŒk a mindennapokban is.

Olyan sikereket Ă©rtek el ezek a srĂĄcok a medencĂ©ben, ami egyedĂŒlĂĄllĂł a vilĂĄgon. És nem csak a medencĂ©ben, kivĂ©teles egysĂ©get alkottak a parton is – a filmnek köszönhetƑen egy nagyon emberi oldalĂĄt is megismerhetjĂŒk ezeknek a sportolĂłknak, Ă©s magĂĄnak a sportĂĄgnak is. A Corvin moziban a nagyszabĂĄsĂș dĂ­szbemutatĂłn sok hĂ­ressĂ©g kĂ©pviseltette magĂĄt, igazi sztĂĄrparĂĄdĂ© volt nem csak a filmvĂĄsznon, de a közönsĂ©g soraiban is.

🙏 De talĂĄn ez a film itt, Szentesen, Ă©s az orszĂĄg szĂĄmos mĂĄs pontjĂĄn egy mĂĄsik közönsĂ©gnĂ©l Ă©r majd igazĂĄn cĂ©lba: a magyar utĂĄnpĂłtlĂĄs vĂ­zilabdĂĄsainak jelenti a legtöbbet – a mĂșltat Ă©s egyben a jövƑt. JĂł lesz mindezt megtapasztalni a csillogĂł szemekben, az izgatott arcokon. És szeretnĂ©k, ha ezt nem csak mi, hanem mĂĄs lĂĄthatnĂĄ.

📾 MVLSZ/Rakó Alex




ForrĂĄs

Exit mobile version