Kezdőlap Szentesi VK A nemzet aranyai – közös mozizásra hívjuk utánpótlás csapatainkat…

A nemzet aranyai – közös mozizásra hívjuk utánpótlás csapatainkat…

205


🤽‍♂️ A nemzet aranyai – 🎬 közös mozizásra hívjuk utánpótlás csapatainkat 📽️

❤️💙 A Szentesi Vízilabda Klub közös mozizásra hívja utánpótlás csapatait 🗓️ április 24-én, hétfőn, ⏰ 14.30-ra Szentesen, az Őze Lajos Filmszínházba, a Klub új szakmai vezetőjével, Kis Gábor olimpiai bajnokkal!

Gábor is szerepelője a már nagyon várt „A nemzet aranyai” c. filmnek, amely az 1997-2008-as vízilabdás aranykorról szól, így a gyerekek testközelből is láthatják, érezhetik, milyen nagy dolog, amit véghezvittek a NAGYOK, és hogy egy közülük mostantól itt dolgozik velük, értük a mindennapokban is.

Olyan sikereket értek el ezek a srácok a medencében, ami egyedülálló a világon. És nem csak a medencében, kivételes egységet alkottak a parton is – a filmnek köszönhetően egy nagyon emberi oldalát is megismerhetjük ezeknek a sportolóknak, és magának a sportágnak is. A Corvin moziban a nagyszabású díszbemutatón sok híresség képviseltette magát, igazi sztárparádé volt nem csak a filmvásznon, de a közönség soraiban is.

🙏 De talán ez a film itt, Szentesen, és az ország számos más pontján egy másik közönségnél ér majd igazán célba: a magyar utánpótlás vízilabdásainak jelenti a legtöbbet – a múltat és egyben a jövőt. Jó lesz mindezt megtapasztalni a csillogó szemekben, az izgatott arcokon. És szeretnék, ha ezt nem csak mi, hanem más láthatná.

📸 MVLSZ/Rakó Alex




Forrás