Kezdőlap Hírek Hírek Minden jó, ha jó a vége…

Minden jó, ha jó a vége…

123

A HSZC Szentesi Zsoldos Fererenc Technikum kadétjai sikeresen zárták a Honvédelmi Sportszövetség elnyeret pályázatát!

Januárban leküzdötték a Doni túra 100 kilóméteres szakaszát, februárban tanulságos múzeumlátogatáson vettek részt a Terrorházában és ismerkedtek fővárosunk történelmi emlékeivel.

Márciusban a hódmezővásárhelyi Emlékpontban tett látogatásuk során az 56-os események lakóhelyüket érintő viszonyait ismerhették meg, majd visszarepülve a időben, az Ópusztaszeri Emlékparkban a múlt emlékei között sétálva kikapcsolódhattak a gyönyörű időben, és megcsodálhatták Feszty Árpád monumentális alkotását.

Március legvégén a Szolnoki Helikopterbázis fogadta őket, így bepillantást nyerhettek a Magyar Honvédség különleges alakulatának hétköznapjába, sok-sok élményt, tudást szerezve.
Április 14-én a borongós esős időjárás ellenére kicsit kételkedve, mégis elszántan összegyűlt a csapat a záró paintball „csatára”.

Szinte minden zökkenőmentesen zajlott, és az első játékrész végére még a nap is kisütött. Kivétel nélkül mindenki belevette magát a küzdelembe, pedig záporoztak a paintball golyók, szinte senki sem úszta meg találat nélkül, ami még napokig emlékeztetni fog a játékra. Sajnos tüske és üvegszilánk is okozott kisebb sérüléseket, de igazából senki sem bánta. Koszosan, sarasan, ételfestékesen, fáradtan zárta mindenki a három órás játékot. Élmény volt a közös küzdelem, mert „Minden jó, ha jó a vége”!

www.szentesimozaik.hu
Oktatás, tanulmányi hírek|36






Forrás