Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: Szegeden játszunk helyi rangadót…

Férfi OB I.: Szegeden játszunk helyi rangadót…


🤽‍♂️

Két mérkőzés maradt a bajnoki szezonból. Holnap 20 órától Szegeden játszik férficsapatunk, majd szombaton 18 órakor itthon zárjuk az alapszakaszt. #hajráSzentes

Szükségünk van a három pontra, ha van rá lehetőségetek, kísérjetek el bennünket a Tiszavirág Sportuszodába és biztassátok olyan nagy elánnal a fiúkat, ahogy itthon, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában is szoktátok.

A hátralévő két mérkőzésünkből legalább az egyiket muszáj megnyernünk, hogy elkerüljük a kiesést és játszhassunk az osztályozón. Ehhez arra is szükségünk lesz, hogy a második helyen álló OSC ne veszítsen pontot a KSI-vel szemben az utolsó fordulóban.

Egy igazi helyi rangadó vár ránk az utolsó előtti fordulóban idegenben. Óriási történelme van a Szeged–Szentes rangadóknak, melyre az egész ország vízilabda-társadalma odafigyel. Legutóbb február elsején itthon fogadtuk őket, akkor egy szoros mérkőzésen 11–8-as vereséget szenvedtünk.

Holnapi ellenfelünk a tabella kilencedik helyét foglalja el huszonhárom ponttal. Matematikailag még van esélye a Szegednek a felsőházi rájátszás elérésére is, mivel a nyolcadik Miskolc huszonhét pontnál jár. Ami pedig az üldözőiket illeti, az UVSE huszonkettő, a Kaposvár pedig húsz pontot gyűjtött eddig.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szeged #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás

Exit mobile version