KezdƑlap MH 37. II. RĂĄkĂłczi Ferenc MƱszaki Ezred HĂșsvĂ©ti megmĂ©rettetĂ©s Az MH Klapka György 1. PĂĄncĂ©losdandĂĄr szombaton rendezte m


HĂșsvĂ©ti megmĂ©rettetĂ©s Az MH Klapka György 1. PĂĄncĂ©losdandĂĄr szombaton rendezte m


đŸƒđŸƒâ€â™€ïžHĂșsvĂ©ti megmĂ©rettetĂ©s Az MH Klapka György 1. PĂĄncĂ©losdandĂĄr szombaton rendezte meg az MH TerepfutĂł BajnoksĂĄgot, amelynek kihĂ­vĂĄsĂĄt a mƱszaki ezred katonĂĄi sem hagyhattĂĄk ki. Alakulatunk szĂ­neiben nyolc fƑ honvĂ©d vett rĂ©szt a 15,1 km-es tĂĄv lekĂŒzdĂ©sĂ©ben, amely gazdagon tartalmazott emelkedƑt Ă©s lejtƑt egyarĂĄnt a maga 412 mĂ©teres szintkĂŒlönbsĂ©gĂ©vel.
A katonĂĄk nemcsak hogy sikeresen teljesĂ­tettĂ©k a megmĂ©rettetĂ©st, de a versenyen elĂ©rt eredmĂ©nyeikkel tovĂĄbb erƑsĂ­tettĂ©k, öregbĂ­tettĂ©k a mƱszaki ezred hĂ­rnevĂ©t, hiszen hĂĄrom dobogĂłs helyezĂ©st is sikerĂŒlt elĂ©rniĂŒk.
SzilĂĄgyi Tibor törzsƑrmester korcsoportjĂĄban mĂĄsodikkĂ©nt Ă©rt cĂ©lba Ă©s a verseny összesĂ­tett eredmĂ©nyĂ©ben a dobogĂł harmadik fokĂĄra is felĂĄllhatott, tovĂĄbbĂĄ GyergyĂĄdes MĂĄria Ƒrmester korcsoportjĂĄban a bronzĂ©rmet hozta el. A katonĂĄk a versenyen elĂ©rt teljesĂ­tmĂ©nyĂŒkkel szĂĄmos pontot gyƱjtöttek a 2023-as Ă©v MH sportbajnoksĂĄgok összesĂ­tĂ©sĂ©ben, amelyen a tavalyi Ă©vben az elsƑ helyezĂ©sĂ©rt jĂĄrĂł kupĂĄt alakulatunk nyerte el. GratulĂĄlunk az elĂ©rt eredmĂ©nyekhez!





ForrĂĄs

Exit mobile version