KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: szĂ­vvel-lĂ©lekkel kĂŒzdöttĂŒnk a Szolnok ellen


FĂ©rfi OB I.: szĂ­vvel-lĂ©lekkel kĂŒzdöttĂŒnk a Szolnok ellen



đŸ€œâ€â™‚ïž

MegnehezĂ­tettĂŒk az esĂ©lyesebb Szolnok dolgĂĄt a 2ïžâƒŁ2ïžâƒŁ. fordulĂłban. A 4ïžâƒŁ. negyedben mĂ©g az egyenlĂ­tĂ©sĂ©rt is tĂĄmadhattunk.

Metalcom Szentes 🆚 Szolnok 7–9 (1–2, 3–3, 1–2, 2–2)
Férfi vízilabda OB I., 22. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József sportuszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Bereczki.
Metalcom Szentes: Kardos – MĂĄtyĂłk 2, Biros B. 1, BozĂł 2, HegedƱs, FĂŒlöp, HajdĂș 1. Csere: Pethe, KĂŒrti-SzabĂł 1, ChilkĂł, Vasics, TapasztĂł, Vismeg B. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Szolnok: BĂĄnyai – Szeghalmi, Jansik D., KovĂĄcs G. 4, PĂĄsztor 1, VĂĄmosi, Teleki. Csere: BelĂ©nyesi 2, Schmölcz 1, PetƑ 1, Cseh. VezetƑedzƑ: Hangay ZoltĂĄn.
Gól – emberelƑnybƑl: 11/3, ill. 13/2.
ÖtmĂ©teresbƑl: 2/1, ill. 1/0.
Kiållítva cserével: Vismeg B., ill. Belényesi.
KipontozĂłdott: Szeghalmi.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – Nagyon bĂŒszke vagyok a csapatomra, mert Ă©lmĂ©nyszĂĄmba ment, ahogyan vĂ­zilabdĂĄzott egy ilyen jĂł Szolnok ellen. ElƑször lĂĄttam, hogy igazĂĄn szĂ­vvel kĂŒzdöttek a fiĂșk. Nagyon kevĂ©s sikerĂ©lmĂ©ny Ă©rte a Szentest idĂ©n, emiatt sokkal nehezebb volt az összekovĂĄcsolĂłdĂĄs, Ă©v vĂ©gĂ©n pedig mĂĄr mindent megprĂłbĂĄltunk, hogy közelebb kerĂŒljenek egymĂĄshoz a jĂĄtĂ©kosok. „Nyakunkon a kĂ©s”, kĂŒzdĂŒnk, van mĂ©g nĂ©gy mĂ©rkƑzĂ©sĂŒnk, hogy bebizonyĂ­tsuk, az OB I.-be valĂłk vagyunk. Ezt csak mi tudjuk megtenni, ha a maihoz hasonlĂłan teljesĂ­tĂŒnk, akkor merek bizakodni.

Összefoglaló:
✍ Biros bĂŒntetƑjĂ©vel mi jegyeztĂŒk a mĂ©rkƑzĂ©s elsƑ talĂĄlatĂĄt. Egyik oldalon sem potyogtak a gĂłlok Nyolc perc utĂĄn 2–1-re vezettek a vendĂ©gek, a mĂĄsodik negyedet viszont ikszre hoztuk.

A nagyszĂŒnetben 5–4 vezetett a Szolnok, elƑször 6–4-nĂ©l tudtak ellĂ©pni kettƑvel. BĂĄr mĂĄr 7–4-re vezettek Hangay ZoltĂĄn tanĂ­tvĂĄnyai, a negyedik negyed derekĂĄra 7–6-ig kapaszkodtunk vissza. Ekkor mĂ©g az egyenlĂ­tĂ©sĂ©rt is tĂĄmadhattunk, a vĂ©gĂ©n viszont a jobb erƑkbƑl ĂĄllĂł Szolnok Ă©rvĂ©nyesĂ­tette a papĂ­rformĂĄt.

A veresĂ©g ellenĂ©re jĂł jĂĄtĂ©kkal rukkoltunk elƑ. Legközelebb szerdĂĄn 18 ĂłrĂĄtĂłl a HonvĂ©dot lĂĄtjuk vendĂ©gĂŒl a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metacomszentes #szolnok #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version