Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: szívvel-lélekkel küzdöttünk a Szolnok ellen…

Férfi OB I.: szívvel-lélekkel küzdöttünk a Szolnok ellen…

149


🤽‍♂️

Megnehezítettük az esélyesebb Szolnok dolgát a 2️⃣2️⃣. fordulóban. A 4️⃣. negyedben még az egyenlítésért is támadhattunk.

Metalcom Szentes 🆚 Szolnok 7–9 (1–2, 3–3, 1–2, 2–2)
Férfi vízilabda OB I., 22. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József sportuszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Bereczki.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók 2, Biros B. 1, Bozó 2, Hegedűs, Fülöp, Hajdú 1. Csere: Pethe, Kürti-Szabó 1, Chilkó, Vasics, Tapasztó, Vismeg B. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Szolnok: Bányai – Szeghalmi, Jansik D., Kovács G. 4, Pásztor 1, Vámosi, Teleki. Csere: Belényesi 2, Schmölcz 1, Pető 1, Cseh. Vezetőedző: Hangay Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 13/2.
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/0.
Kiállítva cserével: Vismeg B., ill. Belényesi.
Kipontozódott: Szeghalmi.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert élményszámba ment, ahogyan vízilabdázott egy ilyen jó Szolnok ellen. Először láttam, hogy igazán szívvel küzdöttek a fiúk. Nagyon kevés sikerélmény érte a Szentest idén, emiatt sokkal nehezebb volt az összekovácsolódás, év végén pedig már mindent megpróbáltunk, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a játékosok. „Nyakunkon a kés”, küzdünk, van még négy mérkőzésünk, hogy bebizonyítsuk, az OB I.-be valók vagyunk. Ezt csak mi tudjuk megtenni, ha a maihoz hasonlóan teljesítünk, akkor merek bizakodni.

Összefoglaló:
✍️ Biros büntetőjével mi jegyeztük a mérkőzés első találatát. Egyik oldalon sem potyogtak a gólok Nyolc perc után 2–1-re vezettek a vendégek, a második negyedet viszont ikszre hoztuk.

A nagyszünetben 5–4 vezetett a Szolnok, először 6–4-nél tudtak ellépni kettővel. Bár már 7–4-re vezettek Hangay Zoltán tanítványai, a negyedik negyed derekára 7–6-ig kapaszkodtunk vissza. Ekkor még az egyenlítésért is támadhattunk, a végén viszont a jobb erőkből álló Szolnok érvényesítette a papírformát.

A vereség ellenére jó játékkal rukkoltunk elő. Legközelebb szerdán 18 órától a Honvédot látjuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metacomszentes #szolnok #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás