Kezdőlap Hírek Április 8-án szombaton újra Szentesi Gasztro- és Kézműves Piac…

Április 8-án szombaton újra Szentesi Gasztro- és Kézműves Piac…

Az a tapasztalatunk, hogy az ünnepek közeledtével a szokásosabbnál is nagyobb az érdeklődés a Szentesi Gasztro-és Kézműves Piac iránt. Ennek egyszerű a magyarázata: az élelmiszerek terén olyan portékát kínálnak az árusok, amelyek az elérhető legmagasabb minőséget képviselik és a jó gazda gondosságával készülnek.

Az iparművészeti, népművészeti áruk, ékszerek, lakásdekorációs kellékek, húsvéti ajándékok olyan egyediséget hordoznak, amelyben érezhető az alkotó személyisége, az adott tárgyhoz kötődő viszonya, szeretete is.

A kézműves piac másik óriási előnye a multinacionális kereskedelemmel szemben, hogy a kis mennyiségben, kézi munkaerővel előállított holmik a lehető legközelebbről – így a legfrissebben – érkeznek a vásárlóhoz. Ehhez képest a nagyüzemi előállítású termékek és a helyiek árszintje között még sincs mostanra különbség!

A húsvéti piacot 8-án, szombaton tartjuk – időjárás függően kültéren vagy bent a piaccsarnokban. Az árusok mind nagyon készülnek, hogy minél több embernek tegyék gazdagabbá, szebbé az ünnepet. S végezetül ne felejtsünk el még egy előnyt: piacra járni baráti, családi, társasági esemény, hiszen nyugodtan böngészve, egymásra és az ünnepre hangolódva, az árusokat személyesen ismerve tölthetjük kellemesen a szombat délelőttöt. Válasszák hát Önök is a helyit!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17








Forrás

Exit mobile version