Kezdőlap Hírek Szeretnél nyerni egy Nikon Z fényképezőgépet?…

Szeretnél nyerni egy Nikon Z fényképezőgépet?…

Íme az infó, hogy hogyan tudod megnyerni azt: Javában tart az Agrárminisztérium által meghirdetett, úgynevezett „Hungarikum” pályázat megvalósítása, azaz a fotó- és videófilm készítési pályázat, melynek már a díjai is beszerzésre kerültek. Ezzel szeretnénk kedvet csinálni a szentesi középiskoláskorú fiataloknak, hogy lássák mit nyerhetnek egy-egy jól sikerült fotóval, vagy rövid videóval – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

Kik pályázhatnak?
– szentesi lakhelyű középiskolásoknak (9-13. osztály), aki Szentesen vagy a gimnáziumban vagy valamelyik középiskolában, technikumban tanul
– szentesi lakhelyű középiskolásoknak (9-13. osztály), aki más város középfokú oktatási intézményében tanul
– nem szentesi lakhelyű 14-15-től 19-20 éves korú fiatalnak, akik a kollégiumban lakik
– nem szentesi lakhelyű, de a szentesi gimnáziumban vagy valamelyik szentesi középiskolában/technikumban tanuló diák.

És hogy még mit lehet nyerni ezen a pályázaton?

Jöjjenek a díjak:
A fotópályázat 3. helyezettje egy igen gyors 64 GB-os SD kártyát kap. A 2. helyezett egy Canon fotónyomtatót, amely időtálló fényképeket nyomtathat. Az első helyezett egy Nikon cserélhető objektíves MILC fényképezőgépet egy nagylátszögű zoom objektívvel. A fotókból megvalósuló kiállításon lehetőség lesz közönség-szavazatokat gyűjteni. A legtöbb szavazatot kapott kép szerzője egy Canon fotónyomtatót kap.

A videópályázat 3. helyezettje ő is egy profi nagysebességű 64 GB-os SD kártyával gazdagodik. A 2. helyezett 1 TB hordozható SSD tárolóegységet kap jutalmul. Az első helyezett szintén Nikon Z30-as fényképezőgéppel gazdagodik, de ő már két objektívet kap jutalmul. Ez a gép 4K-s videó készítésére alkalmas.
A díjak összértéke több mint 1 millió forint. Ekkora díjazás még egyetlen egy ifjúsági pályázatnál sem volt!

Fotózz, videózz, és nyerd meg a díjak egyikét! Ha elakadtál, vagy segítségre lenne szükséged, akkor a www.szentesiertektar.hu oldalon megtalálsz minden fontos infót!

Ha kell akkor a forrás kutatásban segítségedre lehet Vágvölgyi Zoltán, a Szentes Városi Könyvtár igazgatóhelyettese és egyben a könyvtár helytörténettel foglalkozó munkatársa, valamint Vidovics Ferenc pedig a fotó és videókészítésben tud tanácsokat adni.
Elérhetőségeik megtalálhatók a Szentesi Értéktár oldalán, a www.szentesiertektar.hu -n.

A beérkezett pályaművek április 24-30 között lesznek megtekinthetők a Tokácsli Galériában. Ott lesz lehetőség a közönségszavazatok leadására.

A díjak április 30-án a Kossuth téren kerülnek átadásra.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29






Forrás

Exit mobile version