Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a Vasas otthonába látogatunk…

Férfi OB I.: a Vasas otthonába látogatunk…


🤽‍♂️

Két mérkőzés vár férficsapatunkra ezen a héten. ⏰ Holnap 12 órakor a budapesti Komjádi uszodában a Vasas vendégei leszünk, majd 🗓️ szombaton 18 órától fontos mérkőzésen a 🆚 KSI-t fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

🥁 Már most arra biztatunk mindenkit, hogy jöjjön szurkolni a fiúknak a szombati hazai mérkőzésre, amely kiemelt fontossággal bír számunkra. #hajráSzentes

ℹ️ Térjünk vissza a sorrendben következő bajnokinkra. A férfi OB I. 20. fordulójában annak a Vasasnak leszünk a vendégei, amely az elmúlt héten, bejutott az Eurokupa döntőjébe. A görög Panioniosztól idegenben 9–8-ra kikaptak az angyalföldiek, a Komjádiban viszont 12–6-os sikerrel kvalifikálták magukat a fináléba, ahol az olasz Savonta – amely hazai riválisát, a Triesztet ejtette ki – lesz az ellenfelük április 15-én idegenben, majd 29-én itthon.

Holnapi ellenfelünk a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán. Szlobodan Nikics vezetőedző csapata eddig negyvenöt pontot gyűjtött, míg a listavezető Ferencváros ötvenhetet, a második OSC pedig ötvenegyet.

🥅 A férfi OB I. góllövőlistáját a Vasas orosz légiósa, Ivan Nagajev vezeti ötvenkét góllal.

▶️ A bajnokság őszi szezonjában december 17-én találkoztunk hazai környezetben a Vasassal. Akkor szorosabb első két negyedet hozott a játékunk, aminek köszönhetően féltávnál 7–4-re vezettek a vendégek, végül 16–8-ra nyertek.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vasas #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás

Exit mobile version