mi mindennap küzdünk, hogy a legjobbak legyünk”
Alig múlt 40 éves Kun Péter, a La Casa Ristorante kreatív séfje, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé,
mint hogy feljuttassa az éttermet a Dining Guide TOP 100-as listájára. Európa szerte több Michelin-csillagos étteremben is tanulhatott, manapság pedig már tányérjait sem kell aláírnia, hogy rajongói felismerjék. Létrehozta a KP Burger műhelyt, amiből rövid idő alatt franchise hálózat lett, chefeket oktat, hobbiként steak fűszereket és szószokat készít, és a második könyvének kiadására készül. De hogyan is jutott el Pécsről Szentesig, erről beszélgetünk Kun Péter séffel. Az interjút lapunk 9. oldalán olvashatják. #szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
12. szám
Gasztronómia|49