KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: fĂĄjdalmas veresĂ©get szenvedtĂŒnk


FĂ©rfi OB I.: fĂĄjdalmas veresĂ©get szenvedtĂŒnk



đŸ€œâ€â™‚ïž

A fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 1ïžâƒŁ7ïžâƒŁ. fordulĂłjĂĄban nagykĂŒlönbsĂ©gƱ veresĂ©get szenvedtĂŒnk a BVSC otthonĂĄban.

BVSC 🆚 Metalcom Szentes 19–5 (4–1, 4–1, 7–1, 4–2)
FĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 17. fordulĂł. Budapest, SzƑnyi Ăști uszoda. Vezette: Ercse, Kun.
BVSC: Györke – CsapĂł 2, Csacsovszky A. 2, GyĂĄrfĂĄs 2, GĂĄl 1, SzabĂł II. B. 2, MĂ©szĂĄros M. 4. Csere: TĂĄtrai 4, SzilĂĄdi, Nagy M. 2, MĂ©szĂĄros Cs., KovĂĄcs P., Batizi. VezetƑedzƑ: KemĂ©ny KristĂłf.
Metalcom Szentes: Kardos – Biros B. 1, ChilkĂł, HegedƱs, FĂŒlöp, HajdĂș 1, Vismeg B. Csere: KovĂĄcs B. (kapus), Pethe, TapasztĂł, KĂŒrti-SzabĂł M., BozĂł 1, Vasics, Gusarov 2. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Gól – emberelƑnybƑl: 7/5, ill. 12/1.
KipontozĂłdott: SzabĂł II. B., Batizi.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – Ez a talĂĄlkozĂł a rĂ©szĂŒnkrƑl Ă©rtĂ©kelhetetlen. KĂ©t Ă©s fĂ©l hĂłnapja mondjuk Ășgy, hogy ez a csapat „ledarĂĄlt” egy edzƑt Ă©s ĂĄtvettem Ƒket. ElkezdtĂŒnk egy Ășj munkĂĄt, ami adott egy lendĂŒletet, lĂĄttam a lelkesedĂ©st, Ășj hitet Ă©s hozzĂĄĂĄllĂĄst. A sajĂĄt szintĂŒnkön jöttek sorra a rangadĂłk, amiket egy-kĂ©t gĂłllal elvesztettĂŒnk. Így az a hit Ă©s önbizalom, amit egy edzƑvĂĄltĂĄs tud okozni, elfogyott. Ebben a mĂ©rkƑzĂ©sben kicsĂșcsosodott az, amilyen ĂĄllapotban ez a csapat volt mentĂĄlis. Nem segĂ­tjĂŒk egymĂĄst, hiszti a kispadon Ă©s a vĂ­zben. OB I.-rƑl beszĂ©lĂŒnk Ă©s hihetetlen, hogy ilyen dolgok törtĂ©nnek. A kapusaink valĂłban nem kaptĂĄk meg a blokkokat. Az egĂ©sz mĂ©rkƑzĂ©snek borzalmas tĂŒkörkĂ©pe volt. HĂĄla istennek hĂĄrom hĂ©t szĂŒnet következik a bajnoksĂĄgban, elkezdĂŒnk egy kemĂ©ny munkĂĄt, amitƑl remĂ©lhetƑleg az egĂłk Ă©s a fejek is kitisztulnak majd az adrenalintĂłl. SzeretnĂ©nk egy Ă©rtelmes tavaszt produkĂĄlni, mert ez a meccs gyalĂĄzatos volt. GratulĂĄlok a BVSC-nek, frankĂł edzƑmeccset jĂĄtszhattak ellenĂŒnk sok gĂłllal.

Összefoglaló:
✍ FĂĄjdalmas veresĂ©get szenvedtĂŒnk a BVSC otthonĂĄban. A bajnoksĂĄgban hĂĄrom hĂ©t szĂŒnet következik, ugyanis vĂĄlogatott szĂŒnet jön. Legközelebb mĂĄrcius 18-ĂĄn ugrunk medencĂ©be a fĂ©rfi OB I.-ben, akkor a KaposvĂĄr vendĂ©gei leszĂŒnk.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #budapest #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version