Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a BVSC vendégei leszünk…

Férfi OB I.: a BVSC vendégei leszünk…

161


🤽‍♂️

Mielőtt bajnoki szünetre vonul férficsapatunk, ⏰ holnap 17 órától a BVSC otthonában ugrik medencébe a Metalcom Szentes.

A férfi OB I. 1️⃣7️⃣. fordulóját követően a nemzeti csapatok kerülnek főszerepbe. Világkupa-selejtezőn a magyar válogatott Zágrábban szerepel majd március 8–14. között, ahol öt meccset játszanak.

A szünet előtt annak a BVSC-nek a vendégei leszünk, amellyel az utolsó másodpercekig kiélezett, izgalmas mérkőzést játszottunk az ősszel itthon. Többször is vezettünk a jó erőkből álló vendégekkel szemben két góllal. 7–5-nél szintén mi jártunk előrébb a harmadik negyedben, majd már úgy nézett ki, egyik csapat sem nyer. Végül még is, ráadásul nagy bánatunkra a vendégek, miután nyolc másodperccel a vége előtt Mészáros Mátyás szabaddobásból betalált, 10–9-re győzött a BVSC. A 19 éves Mészáros a válogatott következő összetartásán is ott lesz.

Holnapi ellenfelünk huszonöt pontot gyűjtött eddig, amivel a tabella hetedik pozícióját foglalja el. Ami a pillanatnyi formájuk illeti, három mérkőzés óta nem nyertek. Legutóbb a Szolnok nyert a BVSC otthonában nagy csatában 11–10-re, míg Egerben 16–14-es vereséget szenvedtek, de a Ferencváros otthonában (17–11) is pont nélkül maradtak.

ℹ️ Ami a programunkat illeti, március 18-án Kaposváron folytatjuk, legközelebb hazai medencében, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában március 25-én az OSC ellen játszunk majd bajnoki mérkőzést.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #hajráSzentes




Forrás