Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott Csurgó Attila ezredes, alakulatu…

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott Csurgó Attila ezredes, alakulatu…


Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott Csurgó Attila ezredes, alakulatunk parancsnoka. A rendezvényen az MH Szárazföldi Parancsnokság képviseletében, Pete Szabolcs Jenő ezredes, a Logisztikai, Híradó és Informatikai Főnökség főnöke is részt vett.

2022 májusától Antal László dandártábornoktól Seres József alezredes vette át a parancsnoki teendőket megbízással szeptember végéig, majd októbertől kinevezéssel Csurgó Attila ezredes vezeti a műszaki ezredet. Az ezredparancsnok az ezred és azon belül a szervezeti elemek és alegységek 2022-es évének értékelését a volt parancsnokokkal történt egyeztetést követően fogalmazta meg és ismertette a jelenlévőkkel. „A feladatok tárgyév során azonos, jó szintű végrehajtása csak a parancsnoki beosztást előttem betöltők következetes követelménytámasztására, illetve a személyi állomány feladatokhoz történő hozzáállására figyelemmel valósulhattak meg, amiért köszönetemet fejezem ki Antal tábornok úr, Seres alezredes úr, illetve az Önök, valamint Önökön keresztül a teljes személyi állomány részére.” – összegezte az ezred elmúlt évi munkáját a parancsnok.

Ezt követően az alakulat parancsnoka ismertette a 2023. évre vonatkozó elvárásait és feladatot szabott a szervezeti elemeknek és alegységeknek.

Hozzászólásában Pete Szabolcs Jenő ezredes méltatta az alakulat sokrétű feladatrendszerét és a személyi állomány kiemelkedő szakmai hozzáértésével és odaadó elkötelezettséggel végzett munkáját. Az értekezlet végén Pete ezredes tolmácsolta Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság parancsnokának elismerését és köszönetét a műszaki ezred állománya részére a 2022. év során tanúsított munkájáért és erőfeszítéséért.

📷 Janó Miklós tőrm.







Forrás

Exit mobile version