Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: fájó vereséget szenvedtünk…

Férfi OB I.: fájó vereséget szenvedtünk…

126


🤽‍♂️

Többször sem sikerült a kétgólos különbséget háromra növelnünk, a végén pedig ismét ellenfelünk hozta meg a jobb döntéseket. 2️⃣2️⃣ másodperccel a vége előtt Szentesi centerezett sajnos remekül, majd a hét a hat elleni játékban Kardos lövése nem talált kaput, az üres kapunkba pedig Korom lőtte be a labdát, így 10–8-as vereséget szenvedtünk a férfi OB I. 13. fordulójában.

UVSE 🆚 Metalcom Szentes 10–8 (1–3, 3–2, 3–2, 3–1)
Férfi vízilabda OB I., 13. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Fodor, Kun.
UVSE: Korom 1 – Korényi 1, Eppel, Hegedűs Cs., Ionescu 1, Bencz 2, Tamás K. Csere: Korbán 1, Seeler, Besenyei, Korbács 1, Garancsy 1, Szentesi 2. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók, Hegedűs B., Fülöp 4, Gusarov 2, Hajdú, Vismeg B. 1. Csere: Pethe, Tapasztó, Bozó 1, Chilkó, Vasics. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 7/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Eppel.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Jól mozogtunk, de az utolsó negyedben felesleges egyéni akciókba belementünk, holott egy nyugodt mederben kellett volna tartanunk a mérkőzést. Jól lőttünk az elején, majd a szélekre hajigáltuk ki a labdát, hogy a legrosszabb helyzetekből lőjünk, aminek semmi értelme. Igyekszem pozitívan nyilatkozni, őszintén azt hittem, hogy odaérünk most már és tudunk nyerni egy rangadót, de még nem értünk oda. Gratulálok az UVSE-nek, mert nem engedték, hogy nagyobb különbséget építsünk fel.

Összefoglaló:
✍️ Úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna. Hajdú Attila elhozta a labdát, majd az első támadásunkat Vismeg Botond fejezte be sikeresen centerből. Három és fél perccel később egyenlítettek a hazaiak, majd négy minutumig befagyott az eredményjelző 1–1-nél. Az utolsó percben először Gusarov váltott gólra egy emberelőnyt, majd Bozó szerzett akciógólt, így 3–1-re vezetünk egy negyednyi játékot követően.

A második negyed közepén ismét utolértek bennünket a hazaiak, de 3–3 után már harmadik alkalommal találtunk be kétszer. Fülöp Bence két bombagólt ragasztott az UVSE hálójába, a nagyszünetre végül 5–4-es vezetéssel mehettünk.

Jól indítottuk a harmadik negyedet is. Gusarov találatával 6–4 léptünk el, majd gyors újpesti válaszra is volt újabb válaszunk. Ezt követően viszont nagyjából tízperces szentesi gólcsend következett, ami alatt átvette a vezetést az UVSE. Öt és fél perccel a mérkőzés vége előtt 8–7 állt az eredményjelzőn, majd egy minutum elteltével a negyedszer betaláló csapatkapitányunk, Fülöp Bence volt eredményes.

Az utolsó percbe lépve már úgy tűnt, döntetlennel érhet véget a mérkőzés. A végén viszont kétszer is betaláltak a hazaiak. Huszonkét másodperccel a végső dudaszó előtt Szentesi Ádám centerezett remekül, 9–8. Mindent egy lapra feltéve hét a hat ellen vezettük utolsó támadásunkat, kapusunk Kardos Gergely lőtt, de mellé. A hazaiak hálóőre még próbálkozhatott üres kapura, bement, így 10–8-as vereséget szenvedtünk.

⏰ Ezzel a találkozóval lezárult a bajnoki alapszakasz első köre, legközelebb a 14. fordulóban jövő szombaton 19 órától Pécsett ugrik medencébe a Metalcom Szentes.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás