Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: az UVSE vendége lesz a Metalcom Szentes…

Férfi OB I.: az UVSE vendége lesz a Metalcom Szentes…


Férfi OB I.: 🤽‍♂️ az UVSE vendége lesz a Metalcom Szentes 🔴🔵

Közvetlen riválisok rangadóját rendezik meg holnap 16 órától a budapesti Komjádi uszodában. Az UVSE vendége a Metalcom Szentes lesz a férfi vízilabda OB I. 13. fordulójában.

Ezen a héten is két mérkőzést játszik férficsapatunk a bajnokságban. Szerdán este hazai környezetben fogadtuk a helyi rivális Szegedet. A jobb erőkből álló vendégeket bő három negyeden át megszorongattuk, a végjátékban viszont koncentráltabb játékkal elvitték az összes pontot a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában 11–8-as győzelmükkel.

Most egy igazán fontos rangadó következik számunkra. Ellenfelünk idegenben az az UVSE lesz, amely a tabella tizenkettedik pozícióját foglalja el hét ponttal. Mi a tizenharmadik helyen állunk három ponttal.

Az újpestiek a hétközi fordulóban a BVSC otthonában szenvedtek 16–4-es vereséget. Januári négy meccsük során viszont hat pontot gyűjtöttek, mivel a KSI otthonában 11–9-re nyertek, míg a Miskolcot otthon 16–12-re győzték le. Negyedik, még nem említett meccsükön nagy csatában vesztettek 9–8-ra hazai környezetben az Egerrel szemben.

Az őszi idény során begyűjtött egyetlen pontjukat Kaposváron rabolták egy 11–11-es döntetlennel.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version