KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: csapattĂĄ kell kovĂĄcsolĂłdnunk


FĂ©rfi OB I.: csapattĂĄ kell kovĂĄcsolĂłdnunk



đŸ€œâ€â™‚ïž

🛑 Megmutattuk, hogyan tilos kezdeni, majd jelesre vizsgĂĄztunk kĂŒzdĂ©sbƑl. Ledolgoztuk a 4ïžâƒŁ gĂłlos hĂĄtrĂĄnyunkat a 🆚 Miskolc ellen itthon a fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 11. fordulĂłjĂĄban, de az utolsĂł negyedben kevĂ©snek bizonyult az egy lƑtt gĂłlunk.

Metalcom Szentes 🆚 Miskolc 8–10 (2–5, 3–2, 2–1, 1–2)
FĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 10. fordulĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda, 150 nĂ©zƑ. Vezette: Petik, Ercse.
Metalcom Szentes: Kardos – MĂĄtyĂłk 1, HegedƱs 2, FĂŒlöp 1, Gusarov 2, HajdĂș 1, Vismeg B. 1. Csere: Pethe, Vasics, TapasztĂł, BozĂł, KĂŒrti-SzabĂł M., ChilkĂł. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Miskolc: Moravcsik – Krasznai 3, Nagy N., Böröczky, Tanczer 1, VĂĄrkonyi 2, Brkics 1. Csere: Smitula, Oltean 3, Gomes, VezetƑedzƑ: Vidumanszky LĂĄszlĂł.
Gól – emberelƑnybƑl: 8/2, ill. 8/3.
ÖtmĂ©teresbƑl: 2/0, ill. -.
KipontozĂłdott: Pethe, FĂŒlöp

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – Nem titkolt cĂ©lunk volt, hogy itthon vĂ©gre nyerjĂŒnk egy rangadĂłt. A KSI ellen megugrottunk egy szintet, ez lehetett volna a következƑ teljes felĂĄllĂĄsban. Voltak dolgok, amiket gyakoroltunk Ă©s jĂłlmentek, de sok energiĂĄt pazaroltunk el olyan megoldĂĄsokra, amikre nem is lett volna szĂŒksĂ©g, ha abban a mederben tartjuk a mĂ©rkƑzĂ©st, amiben terveztĂŒk. Az elejĂ©n könnyƱ gĂłlokat adtunk a Miskolcnak, gyengĂ©n blokkoltunk, rĂĄĂ©rƑsen helyezkedtĂŒnk, majd kapaszkodnunk kellett. BĂ­ztunk egymĂĄsban Ă©s a begyakorolt dolgokban, Ă­gy visszajöttĂŒnk a mĂ©rkƑzĂ©sbe, de jĂł lövƑ- Ă©s kapusteljesĂ­tmĂ©nnyel a Miskolc felĂŒlmĂșlt bennĂŒnket. NekĂŒnk mĂ©g csapattĂĄ kell kovĂĄcsolĂłdnunk, ennĂ©l mĂ©g sokkal többet tudnĂĄnk egymĂĄsnak segĂ­teni a vĂ­zben, ami remĂ©lem, hogy hamarosan egyre jobb lesz Ă©s vĂ©gre egy ilyen meccs utĂĄn mi is örĂŒlhetĂŒnk.

Összefoglaló:
✍ BombagĂłllal indĂ­tottuk a mĂ©rkƑzĂ©st FĂŒlöp Bence rĂ©vĂ©n, ezt követƑen viszont gyorsan rĂĄjöttĂŒnk, sokkal Ă©lesebben jĂĄtszott a Miskolc. Ihletett formĂĄban lƑtt a vendĂ©geknĂ©l Krasznai, hĂĄrom lövĂ©sbƑl hĂĄrom gĂłllal kezdett. Neki is köszönhetƑen a mĂĄsodik negyed elejĂ©n mĂĄr 2–6 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn.

Nagy pofont kaptunk a nĂ©gygĂłlos hĂĄtrĂĄny kĂ©pĂ©ben az elsƑ tĂ­z percben, amibƑl sikerĂŒlt felĂĄllnunk. Feljavultak a blokkjaink, Ă­gy kapusunk, Kardos Gergely is több labdĂĄba bele tudott nyĂșlni. ElkezdtĂŒk ledolgozni a kĂŒlönbsĂ©get, ebben viszont a kĂ©t kihagyott ötmĂ©teres nem volt a segĂ­tsĂ©gĂŒnkre. AkĂĄr mĂ©g a nagyszĂŒnet elƑtt lecsökkenthettĂŒk volna a kĂŒlönbsĂ©get mĂ­nusz egyre, ez vĂ©gĂŒl a harmadik negyed elejĂ©n sikerĂŒlt.

6–7-nĂ©l nagyjĂĄbĂłl nĂ©gy percre „befagyott” az eredmĂ©nyjelzƑ, de szerencsĂ©re mi törtĂŒk meg a holtpontot. Gusarov pĂłkhĂĄlĂłzta ki a bal felsƑ sarkot kĂ­mĂ©letlenĂŒl, 7–7, de sokĂĄig nem örĂŒlhettĂŒnk, mivel a Miskolc rögtön a következƑ tĂĄmadĂĄsĂĄt gĂłlra vĂĄltotta idƑkĂ©rĂ©st követƑen.

A zĂĄrĂł nyolc perc 8–7-es vendĂ©gelƑnyrƑl indult, amit növelni tudtak. KĂ©tszer is feltörtĂ©k a vĂ©dekezĂ©sĂŒnket, mĂ­g mi többször is kevĂ©sbĂ© kialakĂ­tott helyzetbƑl vettĂŒk cĂ©lba a kapujukat. TĂ­z mĂĄsodperccel a vĂ©ge elƑtt Vismeg Botond ĂĄllĂ­totta be a 8–10-es vĂ©geredmĂ©nyt, fontos mĂ©rkƑzĂ©sen nem tudtuk itthon tartani a hĂĄrom pontot.

â„č JövƑ szerdĂĄn ĂșjbĂłl itthon ugrunk medencĂ©be bajnokin, 19 ĂłrĂĄtĂłl helyi rangadĂłn a Szegedi VE-t fogadjuk.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #miskolc #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version