KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: a Miskolc elleni hazai rangadĂłval folytatjuk


FĂ©rfi OB I.: a Miskolc elleni hazai rangadĂłval folytatjuk



đŸ€œâ€â™‚ïž

Újabb fontos mĂ©rkƑzĂ©s következik fĂ©rficsapatunk szĂĄmĂĄra. đŸ—ŁïžđŸ„ Gyertek szurkolni, biztatni a szentesi fiĂșkat, hogy megszerezzĂŒk elsƑ hazai pontjainkat az idĂ©nyben.⏰ Holnap 19 ĂłrĂĄtĂłl a 🆚 Miskolcot fogadjuk a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban a fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 11. fordulĂłjĂĄban. #hajrĂĄSzentes

A negyedik meccsĂŒnk jön januĂĄrban. IgazĂĄn szĂ©pen indĂ­tottuk a hĂłnapot, hiszen a KSI otthonĂĄban gyƑzelemmel indĂ­tottuk az Ășj Ă©vet. SzolnokrĂłl is elĂ©gedetten tĂ©rhettĂŒnk haza, ami a mutatott jĂĄtĂ©kkĂ©pet illeti. A HonvĂ©d otthonĂĄban a hazaiak speciĂĄlis vĂ©dekezĂ©sĂ©nek hĂĄla a tĂĄmadĂĄsainkkal viszont nem lehettĂŒnk elĂ©gedettek.

Jön a 11. fordulĂł, a negyedik mĂ©rkƑzĂ©s 2023-ban, az elsƑ itthon a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban. A tĂ­z mĂ©rkƑzĂ©sĂ©n nyolc pontot gyƱjtƑ Miskolc lesz az ellenfelĂŒnk. SzeretnĂ©nk gyarapĂ­tani a pontjainkat, ezĂ©rt nagy szĂŒksĂ©gĂŒnk lesz rĂĄtok, szurkolĂłinkra is, hogy egyĂŒtt, közösen sikerrel zĂĄrjuk a pĂ©ntek estĂ©t. #hajrĂĄSzentes

A Miskolc eddigi kĂ©t gyƑzelmĂ©t a KSI ellen (10–14) idegenben, illetve otthon a PĂ©ccsel szemben (11–9) jegyezte. JanuĂĄrban Ƒk is hĂĄrom meccsen vannak tĂșl, a BVSC otthonĂĄban bravĂșrpontot szereztek (10–10), mĂ­g a Szeged ellen 6–9-rƑl jĂĄtszottak hazai környezetben 9–9-es döntetlent. Az elmĂșlt hĂ©tvĂ©gĂ©n viszont 16–12-es veresĂ©get szenvedtek az UVSE vendĂ©gekĂ©nt.

A Miskolc vezetƑedzƑje az a Vidumanszky LĂĄszlĂł, aki 2017 nyara Ă©s 2019 januĂĄrja között a Hungerit-Szentesi VK OB I. nƑi csapatĂĄnak volt a vezetƑedzƑje.

Ami pedig a fĂ©rfi OB I. elƑzƑ idĂ©nyĂ©t illeti, a Miskolc a 12. helyen vĂ©gzett 21 ponttal. KĂ©tszer talĂĄlkoztunk velĂŒk, Miskolc 7–7-es döntetlent jĂĄtszottunk, mĂ­g itthon drĂĄma mĂ©rkƑzĂ©sen 10–9-es veresĂ©get szenvedtĂŒnk.

📾 VLV – magyar fĂ©rfi vĂ­zilabda-vĂĄlogatott

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #miskolc #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version