Kezdőlap Szentesi VK Rangadóval indítjuk az évet…

Rangadóval indítjuk az évet…


🤽‍♀️

Nagyjából egyhónapos szünet után folytatódnak a női vízilabda OB I. küzdelmei. A nyolcadik fordulóban rögtön egy helyi rangadóval kezdünk, ugyanis holnap 19 órától a Szegedet fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Komoly sorozatot indít női csapatunk holnap, ugyanis hét napon belül három fontos bajnoki vár Matajsz Márk vezetőedző tanítványaira. Pénteken 19 órakor kezdünk a Szeged ellen, majd jövő szerdán a Tatabányát látjuk vendégül 19 órától, csütörtökön 13 órától pedig az Eger ellen ugranak medencébe Bonca Vivienék.

Nem ez lesz az első tétmérkőzésünk a Szeged ellen a 2022–2023-as szezonban. Októberben a BENU Magyar Kupa-selejtező szentesi helyszínén 15–9-re győztük le őket.

Az előző bajnoki idényben kétszer találkozott egymással a Szentes és a Szeged az alapszakaszban. Itthon kiütéses sikert arattunk 15–6-os győzelmünkkel, míg a Tiszavirág Sportuszodában 11–9-es vereséget szenvedtünk. A kiírás végén viszont mi végeztünk előrébb a tabellán, mi a hatodikak, ők a hetedikek lettek.

Ami viszont ezt a szezont illeti, a Szentes a hetedik hat ponttal, a Szeged kilencedik három ponttal.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #szeged #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzented




Forrás

Exit mobile version