KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: felvettĂŒk a Szolnok ritmusĂĄt


FĂ©rfi OB I.: felvettĂŒk a Szolnok ritmusĂĄt



👏

đŸ€œâ€â™‚ïž PatinĂĄs ellenfĂ©llel szemben fejleszthettĂŒk tovĂĄbb a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk a fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 9ïžâƒŁ. fordulĂłjĂĄban. JĂłl mƱködött a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk, az elsƑ negyedben mindössze egy gĂłlt kaptunk, mĂ­g a zĂĄrĂł nyolc percet döntetlenre hoztuk.

Szolnok 🆚 Metalcom Szentes 12–6 (1–0, 4–1, 4–2, 3–3)
FĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 9. fordulĂł. Szolnok. Vezette: TĂłth S., Fodor.
Szolnok: BĂĄnyai – Szeghalmi 1, Jansik D. 1, KovĂĄcs G. 2, Vismeg Zs. 4, PĂĄsztor, Teleki. Csere: BelĂ©nyesi, Schmölcz 1, PetƑ, Ágh 1, VĂĄmosi 2, Cseh. VezetƑedzƑ: Hangay ZoltĂĄn.
Metalcom Szentes: KovĂĄcs B. – Pethe, MĂĄtyĂłk, BozĂł 2, HegedƱs 1, Gusarov 1, HajdĂș 1. Csere: TapasztĂł 1, ChilkĂł, KĂŒrti-SzabĂł M., Vismeg B. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Gól – emberelƑnybƑl: 9/6, ill. 7/2.
ÖtmĂ©teresbƑl: -, ill. 1/1.
KipontozĂłdott: Vismeg Zs.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – Tudtuk, hogy egy jĂł csapat lesz az ellenfelĂŒnk. Éppen ezĂ©rt azt kĂ©rtem a jĂĄtĂ©kosaimtĂłl, hogy prĂłbĂĄljanak meg vĂ©gig koncentrĂĄlni Ă©s ne figyeljĂ©k az eredmĂ©nyt. ÖsszessĂ©gĂ©ben elĂ©gedett vagyok a jĂĄtĂ©kunkkal. FelvettĂŒk a Szolnok ĂĄltal diktĂĄlt ritmust. KovĂĄcs BarnabĂĄs jĂłl vĂ©dett a kapunkban, de a zĂłnavĂ©dekezĂ©sĂŒnk is jĂłl mozgott. TĂĄmadĂĄsban a szoros emberfogĂĄs miatt nehezen kerĂŒltĂŒnk közel a hazai kapuhoz. Ezt csak egy jĂł csapat ellen lehet gyakorolni, amire most volt is lehetƑsĂ©gĂŒnk. RemĂ©lem, hogy sokat tudunk ebbƑl a mĂ©rkƑzĂ©sbƑl tanulni.

Összefoglaló:
✍ TestvĂ©rek nĂ©ztek egymĂĄssal farkasszemet a vĂ­zben a Vismeg-testvĂ©reknek köszönhetƑen. Szolnoki sapkĂĄban Zsombor, szentesiben Botond volt ott a medencĂ©be.

Frissen Ă©s jĂłl indĂ­tottuk a mĂ©rkƑzĂ©st, amely a vĂ©dekezĂ©sĂŒnkön lĂĄtszott meg igazĂĄn. Mindössze egy szolnoki gĂłl szĂŒletett az elsƑ negyedben, azt Ă©ppen a mĂĄr emlĂ­tett Vismeg Zsombor szerezte.

A mĂĄsodik negyed közepĂ©n 3–1-nĂ©l lƑttĂŒk meg az elsƑ talĂĄlatunkat, egy megĂșszĂĄs utĂĄn HegedƱs Bence jegyezte. EzutĂĄn mĂ©g kĂ©t gĂłlt lƑttek a hazaiak emberelƑnybƑl, Ă­gy tizenhat perc jĂĄtĂ©kot követƑen 5–1-re vezettek.

A harmadik negyedben sem engedtĂŒk, hogy a Szolnok gĂłlesƑt zĂșdĂ­tson rĂĄnk, miközben addig lƑtt gĂłljaink szĂĄmĂĄt megduplĂĄztuk. JĂłl zĂĄrtuk a zĂĄrĂł nyolc percet, 3–3-as döntetlenre kihoztuk.

A bajnoksĂĄg 10. fordulĂłjĂĄban szombaton 19 ĂłrĂĄtĂłl a HonvĂ©d vendĂ©gei leszĂŒnk.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #szolnok #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version