KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: vĂ©gig vezetve nyertĂŒnk a KSI otthonĂĄban


FĂ©rfi OB I.: vĂ©gig vezetve nyertĂŒnk a KSI otthonĂĄban



đŸ„ł

GyƑztes mĂ©rkƑzĂ©sen mutatkozott be fĂ©rficsapatunk Ășj vezetƑedzƑje, KomlĂłsi PĂ©ter. 👏 A fĂ©rfi OB I. 8. fordulĂłjĂĄban 12–11-re nyertĂŒnk az Ă©v elsƑ talĂĄlkozĂłjĂĄn a KSI vendĂ©gekĂ©nt, amivel a hazaiak mellett az UVSE-t is megelƑztĂŒk a tabellĂĄn. #hajrĂĄSzentes

KSI 🆚 Metalcom Szentes 11–12 (3–3, 1–4, 3–3, 4–2)
FĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 8. fordulĂł. Budapest, KomjĂĄdi BĂ©la Sportuszoda. Vezette: KovĂĄcs Cs. T., CsanĂĄdi.
KSI: Szalai M. – SzĂ©pfalvi, Nagy Á. 5, Szalai P. 5, Bede, Iriczfalvi 1, PetrĂĄk. Csere: Fejes (kapus), Mihov, Pocsai, Lantos, BodorĂłczki, NiklĂĄsz, Irmes. VezetƑedzƑ: HorvĂĄth JĂĄnos.
Metalcom Szentes: Kardos – MĂĄtyĂłk 3, BozĂł, HegedƱs 2, FĂŒlöp, Gusarov 2, HajdĂș. Csere: Pethe, TapasztĂł, ChilkĂł 3, KĂŒrti-SzabĂł M., Vismeg B. 2. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
Gól – emberelƑnybƑl: 15/4, ill. 15/3.
Kiållítva cserével: Szalai P., ill. Tapasztó, Bozó.
KipontozĂłdott: SzĂ©pfalvi, Lantos, ill. ChilkĂł, HajdĂș.

Nyilatkozatok:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – Ez a hĂĄrom pont egy mĂĄsfĂ©lhĂłnapos munka elsƑ gyĂŒmölcse. Nagyon fontos gyƑzelmet arattunk, remĂ©ltĂŒk, hogy mĂĄra annyira összeĂĄll a jĂĄtĂ©kunk, hogy az eredmĂ©nyben is megmutatkozik. AttĂłl fĂ©ltem, ha elkezd fogyni a koncentrĂĄciĂł vagy fĂĄradunk, akkor nem fogjuk tudni tartani a megbeszĂ©lteket. Voltak hibĂĄink, de nagyon örĂŒlĂŒnk a gyƑzelemnek, mert szĂŒksĂ©ge volt mĂĄr rĂĄ a csapatnak. GratulĂĄlok a KSI-nek is, mert nagyon nehĂ©z meccsre kĂ©nyszerĂ­tettek bennĂŒnket, az utolsĂł percig nyitott talĂĄlkozĂłt jĂĄtszottunk.

đŸ—ŁïžđŸ’Ź Kardos Gergely: – GratulĂĄlok a KSI-nek, mert szĂ­vĂłsan kĂŒzdöttek vĂ©gig. HĂĄromgĂłlos elƑnyben is azt Ă©reztem, hogy mĂ©g alakulhat Ășgy, hogy visszajönnek a mĂ©rkƑzĂ©sbe. Nagyon fontos szĂĄmunkra ez a gyƑzelem, mert az Ƒsszel nem sikerĂŒlt mĂ©g pontot szereznĂŒnk. LĂĄtszik az Ășj edzƑnk belĂ©nk fektetett munkĂĄja. A jövƑ hĂ©ten Ășjabb kĂ©t meccs vĂĄr rĂĄnk, annak ellenĂ©re, hogy a papĂ­rforma nem azt tĂŒkrözi, hogy a Szentes lenne a jobb, szeretnĂ©nk jĂłl szerepelni a Szolnok Ă©s a HonvĂ©d otthonĂĄban, majd lesz egy Ășjabb Ă©let-halĂĄl mĂ©rkƑzĂ©sĂŒnk a Miskolccal otthon.

Összefoglaló:

✍ Kiemelten fontos mĂ©rkƑzĂ©ssel kezdtĂŒk az Ășj Ă©vet a fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I.-ben, ugyanis közvetlen rivĂĄlisunk vendĂ©ge voltunk. MindenkĂ©ppen szerettĂŒk volna elhozni a hĂĄrom pontot a KomjĂĄdibĂłl, hogy elinduljunk felfelĂ© a tabellĂĄn. SikerĂŒlt, immĂĄr a tizedik pozĂ­ciĂłt foglaljuk el, megelƑzve az egy-egy pontot gyƱjtött UVSE-t Ă©s a KSI-t.

Mondhatni, hogy tapogatĂłzĂł jĂĄtĂ©kkal indult a mĂ©rkƑzĂ©s, amelynek elsƑ hĂĄrom perce gĂłl nĂ©lkĂŒl telt. Ebben viszont fontos szerepe volt a tizenegy vĂ©dĂ©sig jutĂł kapusunknak, Kardos Gergelynek is, aki ekkor mĂĄr kĂ©t hĂĄrĂ­tĂĄsnĂĄl jĂĄrt. A meccs elsƑ talĂĄlatĂĄt ChilkĂł MĂĄrton jegyezte, majd egy minutummal kĂ©sƑbb HegedƱs Bence is lƑtt egy akciĂłgĂłlt, 0–2.

A felnƑttvĂĄlogatottnĂĄl is szĂĄmĂ­tĂĄsba vett Szalai PĂ©ter, valamint Nagy Ákos vezĂ©rletĂ©vel egyenlĂ­tett az elsƑ negyed vĂ©gĂ©n a KSI (3–3), de a mĂĄsodik negyed is a mi gĂłlunkkal indult a remekĂŒl vĂ­zilabdĂĄzĂł Vismeg Botondnak köszönhetƑen. MeghatĂĄrozĂł elƑnyt sikerĂŒlt a nagyszĂŒnetre felĂ©pĂ­tenĂŒnk, hiszen MĂĄtyĂłk utĂĄn ChilkĂł Ă©s HegedƱs is Ășjra betalĂĄlt, Ă­gy 7–4-re vezettĂŒnk.

A harmadik negyedben sem dƑlhettĂŒnk hĂĄtra, hiszen a szĂ­vĂłsan kĂŒzdƑ hazaiak hĂĄrom perccel a negyed vĂ©ge elƑtt 8–7-re zĂĄrkĂłztak fel. Az egyenlĂ­tĂ©sĂ©rt viszont nem tĂĄmadhattak, hiszen rögtön a következƑ labdabirtoklĂĄsunkat Ivan Gusarov vĂĄltotta gĂłlra, majd egy labdaszerzĂ©st követƑen MĂĄtyĂłk mattolta a kapust, Ă­gy 10–7-es elƑnnyel mehettĂŒnk a zĂĄrĂł nyolc percre.

Picivel kevesebb, mint kĂ©t Ă©s fel perc telt el az utolsĂł negyedbƑl, amikor nĂ©gygĂłlosra hĂ­zott az elƑnyĂŒnk Gusarov Ășjabb sikeres lövĂ©sĂ©t követƑen. JĂłl sĂĄfĂĄrkodtunk a kĂŒlönbsĂ©ggel, Ă­gy hĂĄrom KSI-talĂĄlat is belefĂ©rt, nem kerĂŒlt mĂĄr veszĂ©lybe az elsƑ idei gyƑzelmĂŒnk.

â„č UtoljĂĄra 2021. november hatodikĂĄn nyert a Metalcom Szentes a magyar bajnoksĂĄgban, akkor a Debrecent gyƑztĂŒk le 12–7-re. Mindez azt jelenti, hogy 434 nap utĂĄn sikerĂŒlt ismĂ©t hĂĄrom pontot szereznĂŒnk a fĂ©rfi OB I.-ben, ami most egy fontos Ășt kezdete.

đŸ—“ïž Az OB I. következƑ fordulĂłjĂĄban szerdĂĄn 19 ĂłrĂĄtĂłl a Szolnoki DĂłzsa vendĂ©ge lesz a fĂ©rficsapatunk.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szĂ©pvoltfiĂșk #szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #ksi #budapest #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version