Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: KSI otthonában kezdjük az új évet…

Férfi OB I.: KSI otthonában kezdjük az új évet…


🤽‍♂️

4️⃣ bajnoki mérkőzés vár férficsapatunkra januárban. ▶️ Ezekből az elsőt holnap 11 óra 30 perctől játsszuk a budapesti Komjádi uszodában a KSI ellen.

A nyolcadik forduló találkozóival folytatódnak ezen a hétvégén a férfi OB I. küzdelmei. Erőltetett menetbe kezdünk, hiszen egy hét alatt három meccset játszunk, ráadásul mindet idegenben. Holnap Budapesten a KSI ellen, majd jövő szerdán Szolnokon, szombaton pedig a Honvéd otthonában ugrunk medencébe.

A KSI ellen mutatkozik be a Metalcom Szentes kispadján Komlósi Péter, aki december óta dolgozik együtt ambiciózus csapatunkkal. Ahogy a vele készült interjúkban fogalmazott, egy új dolgot próbálunk felépíteni, aminek a megszilárdításához időre van szükség. Fontos viszont, hogy a keret maximálisan partner a munkában.

Szerdán itthon a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában egy Szeged elleni kétkapuzással hangoltunk a bajnokira. Elmondható, hogy a közös gyakorlás mindkét csapat számára hasznosnak bizonyult.

Fontos mérkőzés vár ránk holnap, egy igazi rangadó, ha a tabellára tekintünk. Vendéglátónk egy pontot szerzett eddig, azt a Tiszavirág Sportuszodában egy Szeged elleni 10–10-es döntetlennel.

A hazaiak játékosa, Szalai Péter a magyar válogatott januári összetartásán is részt vehetett. A 18 éves vízilabdázó tizennyolc gólt lőtt eddig a szezonban, amivel a góllövőlistán az ötödik pozíciót foglalja el.

Legutóbb 2021. áprilisában találkoztunk a KSI-vel a bajnokságban, akkor idegenben nyertünk 13–9-re. Ezen a meccsen az a Fülöp Bence volt az egyik legeredményesebb játékosunk három találattal, aki holnap is minket erősít.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #ksi #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version