Kezdőlap Hírek Hírek EMLÉKEZÜNK BOLYÁNNÉ SZAMOSKÖZI GABRIELLÁRA…

EMLÉKEZÜNK BOLYÁNNÉ SZAMOSKÖZI GABRIELLÁRA…

Mély fájdalommal vettük tudomásul, hogy iskolánk, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatója, Bolyánné Szamosközi Gabriella a közelmúltban eltávozott közülünk.

Gabi felnőtt életének java részét a szociális, egészségügyi szférában töltötte különböző területeken. Ami közös volt ezekben a munkahelyekben az az, hogy mindegyik több volt, mint kötelező tevékenység, mindegyikhez kötődött a segíteni akarás, a szándék arra, hogy hol gyerekek, hol idős emberek életében szerepet vállaljon, az ő mindennapjaikat támogassa, gondoskodjon, adjon.

Nagy gyakorlati és elméleti tudással, elhivatottsággal oktatta a jövő egészségügyi dolgozóit, a jövő ápolói, asszisztensei, gyógytornászai nemcsak a szakmát, hanem az odaadó ápolást, a beteghez történő odafordulást is megtanulhatták Tőle. Az egészségügy szakma szeretetét minden diákjának át akarta és át is tudta adni.

Egyéni humora, lényeglátó képessége, szókimondó személyisége tette azzá a Tanárnővé, aki nem csupán tananyagot tanít, hanem minden gesztusával, teljes odafigyelésével neveli is a rábízott gyerekeket.

Értékes életét, emberi gazdagságát, személyiségének erejét megosztotta másokkal, így emlékezzünk rá.

Hiányozni fogsz nekünk, Gabi!

A Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatói testülete és dolgozói

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29




Forrás

Exit mobile version