Egy rémisztően jó buli…

A Szentesi Művelődési Központ munkatársai, Vida Viktória és Lantos Anita 50 órás közösségi szolgálatos diákokat is bevonva egy rémisztően jó bulit szerveztek a Gólyás-házban 2022. október 29-én szombaton, ahol nemhogy szabad volt sikongatni, kötelező hozzávalója volt a Rémségek Házának.

Ezen a délutánon rendezték meg az első Harry Potter napot, melyre előzetesen regisztrálni kellett. Több mint 60-an éltek a lehetőséggel és indultak el a varázslótanonc versenyen.

Puzzle-ben, kvíz-ben és undormányok dobozaiban kellett meglelni a kincseket (puzzle darabokat) és a megoldásokat a csapatoknak. Természetesen hétpecsétes titok, hogy mit rejtettek a dobozok, de az arcokon látszott, hogy nem is volt olyan egyszerű a puzzle darabok megtalálása.

Minden gyermek varázspálcával térhetett haza, ha nem is bodzapálca volt az, de ezzel is lehetett gyakorolni a „Huss és pöcc”, vagy a „Win gardium Leviosa” varázsigéket.
Egy anyuka köszönetnyilvánítását tolmácsoljuk, aki csak annyit mondott: „Köszönet a szervezőknek, mert nem csak a gyerekeknek volt nagy élmény, hanem én is újra gyerek lehettem az állomásokon. Feltöltődve, élményekkel megyünk haza!”

Ezzel nem ért véget a hétvégi közösségi rendezvények sora Szentesen, hanem másnap folytatódott széleskörű összefogásban. Bánvölgyi Petra, a Szentesi Művelődési Központ Gólyás Házában dolgozó közművelődési munkatársa, a Szentesi Sport- és Üdülőközpont NKft.-nél Pohl Anette, a Szentesi Spari-tól Barát László, a Szentesianyu csoport jónéhány tagja és helyi vállalkozások együttműködésében valósult meg hasonlóan nagy sikerrel a Csokit vagy csínyt a kisgyermekes családok nagy örömére.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version