KezdƑlap Szentesi VK BENU Magyar Kupa: javultunk a visszavágóra támadásban


BENU Magyar Kupa: javultunk a visszavágóra támadásban



đŸ€œâ€â™€ïž

KĂŒzdelmes mĂ©rkƑzĂ©sen az UVSE Szentesen is gyƑzött, Ă­gy bejutott a legjobb nĂ©gy közĂ© a BENU NƑi Magyar KupĂĄban.

Valdor Szentes 🆚 UVSE 9–17 (2–6, 2–4, 1–4, 4–3)
NƑi vĂ­zilabda, Magyar Kupa, negyeddöntƑ, visszavĂĄgĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda. Vezette: Ercse, TĂłth S.
Valdor Szentes: FĂŒsti MolnĂĄr – Varga V. 1, MĂĄcsai K. 1, Dankina 1, Bicskei 1, Bonca 2, TĂłth F. Csere: HĂ©ri N. (kapus), Hevesi, HorvĂĄth L., KĂĄtai-Benedek H. 1, Dobos, KövĂ©r-Kis 2, HorvĂĄth Zs. VezetƑedzƑ: Matajsz MĂĄrk.
UVSE: Golopencza Sz. – Tiba 2, Baksa V., FaragĂł K. 4, Szegedi, MĂĄcsai E. 4, Peresztegi Nagy. Csere: Magyari (kapus), AubĂ©li 2, VarrĂł 1, Golopencza N., Lendvay Z., Irmes, HajdĂș 4. VezetƑedzƑ: Benczur MĂĄrton.
Gól – emberelƑnybƑl: 15/3, ill. 13/7.
ÖtmĂ©teresbƑl: 4/2, ill. 1/1.
KipontozĂłdott: MĂĄcsai K., ill. Tiba, VarrĂł, Golopencza N.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Matajsz MĂĄrk: – IdejekorĂĄn begyƱjtöttem egy piros lapot, ami miatt elnĂ©zĂ©st kĂ©rek a csapatomtĂłl. GratulĂĄlok az UVSE tovĂĄbbjutĂĄsĂĄhoz, Ă©s sok sikert kĂ­vĂĄnok nekik a jövƑben itthon Ă©s a nemzetközi porondon egyarĂĄnt. TĂĄmadĂĄsban jobban jĂĄtszottunk, mint az elsƑ mĂ©rkƑzĂ©sen, most viszont a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk nem mƱködött. Meg kell talĂĄlnunk az aranyközepet. HĂ©tfƑtƑl kĂ©szĂŒlĂŒnk a decemberi rangadĂłinkra, szerencsĂ©re lesz idƑnk mindenre. Nincs problĂ©mĂĄk, de sok mindent ĂĄt kell beszĂ©lnĂŒnk, illetve nekem is ĂĄtgondolni dolgokat. KĂŒzdött a csapat, de mĂĄsok a cĂ©ljaink, mint az UVSE-nek, ez a teljesĂ­tmĂ©ny most ennyire volt elĂ©g.

Összefoglaló:
✍ A pĂĄrharc elsƑ felvonĂĄsĂĄn 5–4-ig loholtunk az Ășjpestiek otthonĂĄban, de vĂ©gĂŒl a hazaiak jobban sĂĄfĂĄrkodtak erejĂŒkkel. A visszavĂĄgĂłn mĂĄr nem tudtunk ennyire szoros eredmĂ©nyt produkĂĄlni, bĂĄr pihenni sem sokat, mivel az elsƑ meccs vĂ©ge Ă©s a mĂĄsodik kezdĂ©se között nagyjĂĄbĂłl mindössze tizenhat Ăłra telt el.

A vendĂ©gek mĂĄr az elsƑ negyedben majdnem megduplĂĄztĂĄk összesĂ­tĂ©sben az elƑnyĂŒket. KĂŒzdöttĂŒnk a minĂ©l jobb eredmĂ©nyĂ©rt, a tĂĄmadĂĄsaink jobban is mƱködtek, mint a HajĂłs uszodĂĄban, Ă­gy az utolsĂł negyedet sikerĂŒlt megnyernĂŒnk az UVSE ellen.

đŸ—“ïž A jövƑ hĂ©tvĂ©gi DunaĂșjvĂĄros elleni hazai bajnokinkat kĂ©sƑbb jĂĄtsszuk le, Ă­gy legközelebb ismĂ©t az UVSE-vel talĂĄlkozunk, immĂĄr a bajnoksĂĄgban, november 23-ĂĄn 18.45-tƑl a HajĂłs AlfrĂ©d SportuszodĂĄban.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #valdor #szentes #uvse #BENU #vĂ­zilabda #magyarkupa #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version