Kezdőlap Szentesi VK BENU Magyar Kupa: javultunk a visszavágóra támadásban…

BENU Magyar Kupa: javultunk a visszavágóra támadásban…

121


🤽‍♀️

Küzdelmes mérkőzésen az UVSE Szentesen is győzött, így bejutott a legjobb négy közé a BENU Női Magyar Kupában.

Valdor Szentes 🆚 UVSE 9–17 (2–6, 2–4, 1–4, 4–3)
Női vízilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Ercse, Tóth S.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 1, Mácsai K. 1, Dankina 1, Bicskei 1, Bonca 2, Tóth F. Csere: Héri N. (kapus), Hevesi, Horváth L., Kátai-Benedek H. 1, Dobos, Kövér-Kis 2, Horváth Zs. Vezetőedző: Matajsz Márk.
UVSE: Golopencza Sz. – Tiba 2, Baksa V., Faragó K. 4, Szegedi, Mácsai E. 4, Peresztegi Nagy. Csere: Magyari (kapus), Aubéli 2, Varró 1, Golopencza N., Lendvay Z., Irmes, Hajdú 4. Vezetőedző: Benczur Márton.
Gól – emberelőnyből: 15/3, ill. 13/7.
Ötméteresből: 4/2, ill. 1/1.
Kipontozódott: Mácsai K., ill. Tiba, Varró, Golopencza N.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Idejekorán begyűjtöttem egy piros lapot, ami miatt elnézést kérek a csapatomtól. Gratulálok az UVSE továbbjutásához, és sok sikert kívánok nekik a jövőben itthon és a nemzetközi porondon egyaránt. Támadásban jobban játszottunk, mint az első mérkőzésen, most viszont a védekezésünk nem működött. Meg kell találnunk az aranyközepet. Hétfőtől készülünk a decemberi rangadóinkra, szerencsére lesz időnk mindenre. Nincs problémák, de sok mindent át kell beszélnünk, illetve nekem is átgondolni dolgokat. Küzdött a csapat, de mások a céljaink, mint az UVSE-nek, ez a teljesítmény most ennyire volt elég.

Összefoglaló:
✍️ A párharc első felvonásán 5–4-ig loholtunk az újpestiek otthonában, de végül a hazaiak jobban sáfárkodtak erejükkel. A visszavágón már nem tudtunk ennyire szoros eredményt produkálni, bár pihenni sem sokat, mivel az első meccs vége és a második kezdése között nagyjából mindössze tizenhat óra telt el.

A vendégek már az első negyedben majdnem megduplázták összesítésben az előnyüket. Küzdöttünk a minél jobb eredményért, a támadásaink jobban is működtek, mint a Hajós uszodában, így az utolsó negyedet sikerült megnyernünk az UVSE ellen.

🗓️ A jövő hétvégi Dunaújváros elleni hazai bajnokinkat később játsszuk le, így legközelebb ismét az UVSE-vel találkozunk, immár a bajnokságban, november 23-án 18.45-től a Hajós Alfréd Sportuszodában.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #uvse #BENU #vízilabda #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes




Forrás