KezdƑlap Szentesi VK BENU Magyar Kupa: dekoncentráltan vízilabdáztunk a visszavágón


BENU Magyar Kupa: dekoncentráltan vízilabdáztunk a visszavágón



đŸ€œâ€â™‚ïž

Rövid idƑn belĂŒl mĂĄsodszor is megmĂ©rkƑztĂŒnk a HonvĂ©ddal a BENU FĂ©rfi Magyar KupĂĄban. Az idegenbeli szorosabb talĂĄlkozĂłt követƑen itthon nem sikerĂŒlt megnehezĂ­tenĂŒnk az EurokupĂĄban remekelƑ fƑvĂĄrosiak dolgĂĄt, Ă­gy Ƒk jutottak be a legjobb nyolc közĂ©.

Metalcom Szentes 🆚 HonvĂ©d 4–15 (1–5, 3–2, 0–6, 0–2)
FĂ©rfi vĂ­zilabda, Magyar Kupa, nyolcaddöntƑ, visszavĂĄgĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda. Vezette: Ercse, TĂłth S.
Metalcom Szentes: KovĂĄcs B. – Pethe, MolnĂĄr B., BozĂł, ChilkĂł 1, HegedƱs 1, HajdĂș 1. Csere: Busi, TapasztĂł, FĂŒlöp 1, Gusarov, Vismeg B. VezetƑedzƑ: SzilĂĄgyi PĂ©ter.
HonvĂ©d: Farkas D. – Ekler B. 3, Kiss B. 2, Hessels B. 1, SugĂĄr 1, Simon H., NyĂ­ri 2. Csere: Gergely M. (kapus), Kevi 1, Ekler Zs. 2, HosnyĂĄnszky 2, FejƑs 1, Gregor. VezetƑedzƑ: SzivĂłs MĂĄrton.
Gól – emberelƑnybƑl: 4/1, ill. 5/5.
ÖtmĂ©teresbƑl: -, ill. 2/1.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź SzilĂĄgyi PĂ©ter: – GratulĂĄlok HonvĂ©d tovĂĄbbjutĂĄsĂĄhoz Ă©s a teljesĂ­tmĂ©nyĂ©hez. Sajnos mi nem tudtuk megközelĂ­teni azt az összeszedett jĂĄtĂ©kot, amit az elsƑ mĂ©rkƑzĂ©sen produkĂĄltunk. FizikĂĄlisan Ă©s fejben is felƑrlƑdtĂŒnk, rengeteg hibĂĄt követtĂŒnk el tĂĄmadĂĄsban Ă©s vĂ©dekezĂ©sben egyarĂĄnt. A visszavĂĄgĂł elƑtt bĂ­ztam abban, hogy az elsƑ mĂ©rkƑzĂ©shez hasonlĂł, szoros meccsĂŒnk lesz ismĂ©t. NekĂŒnk viszont mĂĄsfĂ©l napon belĂŒl kĂ©tszer mĂ©g sok, hogy egy ilyen erƑs ellenfĂ©llel jĂĄtszunk. Van kĂ©t napunk, hogy kipihenjĂŒk a fĂĄradalmainkat, aztĂĄn Ășjult erƑvel folytatjuk a felkĂ©szĂŒlĂ©st a bajnoki folytatĂĄsra.

Összefoglaló:
✍ Nem kezdtĂŒnk jĂłl. AkĂĄrcsak szerdĂĄn este, most is 5–0-val kezdett a HonvĂ©d. A kĂŒlönbsĂ©g viszont az, hogy a KĆ‘Ă©r utcai uszodĂĄban sikerĂŒlt szorossĂĄ tennĂŒnk a rossz kezdĂ©s ellenĂ©re is a meccset, hazai környezetben viszont nem. A mĂĄsodik negyedben 7–4-re felzĂĄrkĂłztunk, a mĂĄsodik fĂ©lidƑben viszont tĂĄmadĂĄsban semmi sem sikerĂŒlt, Ă­gy a SzivĂłs-csapat magabiztos sikert aratott Ă©s kettƑs gyƑzelemmel tovĂĄbbjutott a legjobb nyolc közĂ©.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #BENU #vízilabda #magyarkupa #tippmix #hajråSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version