Kezdőlap Szentesi VK Workshopot tartunk hétfőn…

Workshopot tartunk hétfőn…

172

Már beszámoltunk róla, hogy a következő héten a Nemzetközi Visegrádi Alappal (Visegrad Fund) közösen szervezünk egy vízilabdatornát a visegrádi régióban élő ukrán sportolók részvételével. A nemzetközi serdülő vízilabdatorna első napján, november 14-én, hétfőn egy workshopot is tartunk.

Ezen a workshopon több előadáson is részt vesznek majd az érdeklődő gyerekek. Drahota-Szabó Petra sportpszichológus Bizonytalanság a háborús övezetben című előadással indítja el a workshopot, majd Kádár József Ukrajna és Oroszország történetéről mesél az érdeklődőknek.

Dragana Ivkovics, a szerb női vízilabda-válogatott jelenlegi vezetőedzőjének előadásának apropóját egy korábbi háború adja. Címe: Milyenek voltak a sportolói mindennapok a szerb-horvát háború alatt?

Mindezeket követően várhatóan Drahota-Szabó Petra zárja majd keretbe a workshopunkat, a második rész már az interaktív játékokról szól majd. Ebben a részben néhány pszihológiai csoportgyakorlatot próbálnak ki, amelyek a sokszínűséget és a változatosságot szem előtt tartva erősítheti az együttműködést.

#VisegradFund #V4 #Visegrad




Forrás