KezdƑlap Szentesi VK BENU FĂ©rfi Magyar Kupa: mĂĄris jön a visszavĂĄgĂł itthon


BENU FĂ©rfi Magyar Kupa: mĂĄris jön a visszavĂĄgĂł itthon



đŸ€œâ€â™‚ïž

NĂ©gygĂłlos hĂĄtrĂĄnyt szedtĂŒnk össze a HonvĂ©d vendĂ©gekĂ©nt szerdĂĄn este a BENU FĂ©rfi VĂ­zilabda Magyar Kupa nyolcaddöntƑjĂ©nek elsƑ felvonĂĄsĂĄn. SokĂĄig nem pihenhetnek jĂĄtĂ©kosaink, ugyanis holnap 14 ĂłrĂĄtĂłl mĂĄr a visszavĂĄgĂłn fogadjuk a fƑvĂĄrosiakat.

Rossz kezdĂ©s utĂĄn ötgĂłlos hĂĄtrĂĄnybĂłl egyenlĂ­tettĂŒnk, vĂ©gĂŒl az utolsĂł negyedben a HonvĂ©d bebiztosĂ­totta magabiztos sikerĂ©t a Metalcom Szentes ellen.

đŸ—ŁïžđŸ’Ź – DuplĂĄn gratulĂĄlok SzivĂłs Marcinak Ă©s csapatĂĄnak, hiszen tĂ­z nappal ez elƑtt hibĂĄtlanul jutottak tovĂĄbb az EurokupĂĄban, nagy örömet okozva ezzel a magyar vĂ­zilabda-tĂĄrsadalomnak, valamint ma egy szĂ­nvonalas mĂ©rkƑzĂ©st jĂĄtszottunk most – kezdte összegzĂ©sĂ©t vezetƑedzƑnk, SzilĂĄgyi PĂ©ter.

– Magabiztosan, vĂ©gig vezettek, Ă©rvĂ©nyesĂŒlt az akarata a HonvĂ©d. PrĂłbĂĄltunk kĂŒzdeni, a nĂ©gygĂłlos kĂŒlönbsĂ©g sajnos sok. PrĂłbĂĄltuk az Ă©pĂ­tkezĂ©sre felhasznĂĄlni a mĂ©rkƑzĂ©st, erre nagyon hasznos volt a mĂ©rkƑzĂ©s, de mĂ©g tĂșl falat nekĂŒnk ez a jĂłl összerakott HonvĂ©d. RemĂ©lem, hogy fejlƑdĂŒnk tovĂĄbb, Ă©s a tavasszal mĂ©g ennĂ©l is jobb mĂ©rkƑzĂ©st jĂĄtszunk majd velĂŒk a bajnoksĂĄgban. GratulĂĄlok a csapatomnak is, de 5–0-nĂĄl sem adtĂĄk fel, hanem visszajöttek a meccsbe – dicsĂ©rte meg jĂĄtĂ©kosait trĂ©nerĂŒnk.

⏰ Dupla meccsel zĂĄrjuk itthon a magyar kupĂĄt. Holnap dĂ©lben elƑször nƑi csapatunk, a Valdor Szentes ugrik medencĂ©be a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban, majd 14 ĂłrĂĄtĂłl a fĂ©rfiak visszavĂĄgĂłja jön a HonvĂ©d ellen.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #szentes #budapest #BENU #vízilabda #magyarkupa #tippmix #hajråSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version