KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rficsapatunk a HonvĂ©d vendĂ©ge lesz


Férficsapatunk a Honvéd vendége lesz



đŸ€œâ€â™‚ïž

A BENU FĂ©rfi Magyar Kupa nyolcaddöntƑjĂ©ben a HonvĂ©d ellen jĂĄtszunk. Az elsƑ mĂ©rkƑzĂ©sen idegenben ugrunk medencĂ©be holnap 20 Ăłrakor, a visszavĂĄgĂłt pedig pĂ©nteken 14 ĂłrĂĄtĂłl rendezzĂŒk hazai környezetben.

Egy jĂł formĂĄban lĂ©vƑ HonvĂ©d vĂĄr rĂĄnk ezen a hĂ©ten kĂ©tszer is. SzivĂłs MĂĄrton csapata az EurokupĂĄban bejutott a legjobb tizenhat csapat közĂ©, ahol a Szolnoki DĂłzsa lesz az ellenfele.

Holnapi ellenfelĂŒnk eddig nĂ©gy mĂ©rkƑzĂ©sĂ©bƑl hĂĄrmat is megnyert a magyar bajnoksĂĄgban. EgyedĂŒl a FerencvĂĄrostĂłl szenvedtek veresĂ©get, 12–6-ra idegenben, mĂ­g az Egert (10–7), a PĂ©cset (17–5) Ă©s az UVSE (13–7) viszont magabiztosan legyƑzte otthon.

– Egy igazĂĄn szervezett csapatra szĂĄmĂ­tok, a lefordulĂĄsos jĂĄtĂ©k lehet rĂĄjuk majd a jellemzƑ – mondta TapasztĂł Szilviusz.

A Metalcom Szentes legutĂłbb decemberben jĂĄrt bajnokin a HonvĂ©d otthonĂĄban, akkor 13–11-es veresĂ©get szenvedtĂŒnk. Az elƑzƑ bajnoksĂĄgban a fƑvĂĄrosiak a tabella ötödik helyĂ©n vĂ©geztek.

Csapatunk az elƑzƑ bajnoki fordulĂłban a tavalyi hatodik helyezett BVSC-tƑl szenvedett bosszantĂł, 10–9-es veresĂ©get, miutĂĄn a vendĂ©gek hĂ©t mĂĄsodperccel a vĂ©ge elƑtt szereztĂ©k meg a gyƑztes gĂłlt szabaddobĂĄsbĂłl.

📾 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #szentes #magyarbajnoksåg #vízilabda #tippmix #hajråSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version